Papuci Copii Cute Bunny Marimea 24-30

De la 34,99 LEI40 LEI

Papuci Copii Cute Bunny Marimea 24-30

Papuci Copii Cute Bunny Marimea 24-30- Bine ati venit in lumea minunata a cadourilor! La magazinul nostru online, suntem dedicati sa va aducem cele mai adorabile si confortabile produse pentru cei mici. Cu o gama variata de optiuni, inclusiv cel mai indragit articol "Papuci pufosi cu urechi de iepurasi", suntem siguri ca veti gasi perechea perfecta pentru micutul dvs.

Bucurati-va de momente dulci si confortabile cu papucii nostri pufosi cu urechi de iepurasi, disponibili intr-o varietate de culori si marimi!

De ce sa aleg Papuci Copii Cute Bunny Marimea 24-30?

Stil si Dragalasenie:
Papucii nostri cu urechi de iepurasi adauga un element ludic si dragalas oricarei tinute. Cu urechile pufoase si detalii ingrijite, acesti papuci nu numai ca va tin picioarele calde, dar va fac si sa va simtiti ca si cum ati fi inconjurat de adorabile iepurasi. Alegeti dintr-o paleta de culori vesele si va veti potrivi cu siguranta personalitatea si gusturile.

Confort inegalabil:
Papucii nostri sunt confectionati din materiale de inalta calitate, oferind o senzatie extrem de placuta si confortabila. Talpa moale si pufosa va ofera senzatia de a calca pe norisori pufosi. Fiecare pas va fi o placere absoluta, fie ca sunteti acasa, in vacanta sau la o petrecere pijama cu prietenii.

Diverse Culori si Marimi:
Pentru a va asigura ca gasiti perechea perfecta, oferim o gama larga de culori si marimi pentru papucii nostri pufosi. Indiferent daca preferati culorile pastelate sau vibrante, sau daca sunteti in cautarea unei marimi pentru intreaga familie, suntem aici pentru a va satisface nevoile.

In concluzie, papucii nostri pufosi cu urechi de iepurasi sunt combinatia perfecta intre stil, confort si personalitate. Adaugati o nota de dragalasenie garderobei dvs. de casa si bucurati-va de fiecare pas in aceste minunate creatii. Comandati acum si experimentati placerea confortului intr-un mod cu adevarat adorabil!

Puteti opta de asemenea pentru halatele de baie, halatele cocolino sau polar pentru a completa tinuta celor micuti.

Mai multe pareri si postari pe retelele sociale!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: TEXTIL

Dimensiuni: 24-25 | 25-26 | 26-27 | 27-28 | 28-29 | 29-30

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid DPD/CARGUS sau livrare LOCKER: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am primit halatul meu de mireasa sunt foarte mulțumită de rezultat este fabulos fiecare detaliu este așa cum am dorit. Va mulțumesc din suflet sunteți cel mai bune. Sunt sigur că am să mai comand și pentru nași.

    04.04.2024

  • Foarte frumoase și doamna serioasa

    Anonim | 14.03.2024

  • Amabilitate, seriozitate, profesionalism. Recomand cu caldura!

    22.10.2023

  • Colaborare excelenta, amabilitate, promptitudine, prosoapele sunt foarte frumoase, exact cum le-am dorit. Va multumesc frumos.

    24.07.2023

  • Colaborare excelenta, amabilitate, promptitudine, prosoapele sunt foarte frumoase, exact cum le-am dorit. Va multumesc frumos.

    24.07.2023