Papuci personalizati Mire Mr. Moustache

De la 55 LEI60 LEI

Papucii personalizati alaturi de un halat personalizat marca Georgina Artwork pot fi o alegere excelenta pentru sesiunea de fotografii din ziua nuntii!

Papuci personalizati Mire Mr. Moustache
Papuci personalizati Mire Mr. Moustache papucii sunt o modalitate excelenta de a-ti completa tinuta pentru sedinta foto din ziua nuntii! Acestia sunt ideali pentru a fi purtati atat in ziua evenimentului, cat si dupa aceea pentru a iti aminti de fericitul eveniment.

Sunt foarte comozi si confectionati din materiale de calitate superioara pentru a avea o durata de purtare indelungata!

Fa-ti ziua mai placuta si adauga o nota de originalitate garderobei tale cu acesti Papuci personalizati Mire Mr. Moustache!

Material: Frotir/velur
Culoare: Negru
Model: Plin
Broderie: Aplicata prin lipire sau coasere
Glamour, stil si eleganta sunt doar cateva dintre caracteristicile pe care le are un mire. In acest context, broderia devine o adevarata arta! Alege un halat personalizat mire, papuci, seturi complete pentru a avea parte de o sedinta foto unica!

Papuci personalizati Mire Mr. Moustache alege sa fii unic cu aceste articole elegante si practice pentru orice domn, indiferent de ocazie!
Papucii personalizati pentru mire sunt confectionati din materiale moi si confortabile. Acestia pot fi personalizati cu numele mirelui, data nuntii, un mesaj special sau un design unic de broderie.

Papucii personalizati pot fi o alegere excelenta pentru sesiunea de fotografii, dand un aspect personalizat si original intregii tinute de nunta. Suntem o galerie de cumparaturi premium si va aducem piese elegante personalizate la cerinta dvs. si la super preturi. Descoperiți tendințele noi si alegeți unul dintre produsele noastre grozave!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: FROTIR

Dimensiuni: 41, 42, 43, 44

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid DPD/CARGUS sau livrare LOCKER: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am primit halatul meu de mireasa sunt foarte mulțumită de rezultat este fabulos fiecare detaliu este așa cum am dorit. Va mulțumesc din suflet sunteți cel mai bune. Sunt sigur că am să mai comand și pentru nași.

    04.04.2024

  • Foarte frumoase și doamna serioasa

    Anonim | 14.03.2024

  • Amabilitate, seriozitate, profesionalism. Recomand cu caldura!

    22.10.2023

  • Colaborare excelenta, amabilitate, promptitudine, prosoapele sunt foarte frumoase, exact cum le-am dorit. Va multumesc frumos.

    24.07.2023

  • Colaborare excelenta, amabilitate, promptitudine, prosoapele sunt foarte frumoase, exact cum le-am dorit. Va multumesc frumos.

    24.07.2023