Papuci personalizati Mireasa Fericita

55 LEI60 LEI

Papucii personalizati prin broderie sunt un accesoriu elegant si practic pentru orice mireasa in ziua nuntii. Asorteaza halatul din satin cu o pereche de papuci cu aceeasi culoare de broderie si fundita din satin si completeaza tinuta.

Papuci personalizati Mireasa Fericita
Papuci personalizati Mireasa Fericita acesti papuci sunt o modalitate excelenta de a-ti completa tinuta pentru sedinta foto din ziua nuntii! Acestia sunt ideali pentru a fi purtati atat in ziua evenimentului, cat si dupa seara evenimentului cand picioarele sunt obosite.

Fa-ti ziua mai placuta si adauga o nota de originalitate garderobei tale cu acesti Papuci personalizati Mireasa Fericita!

Material: Frotir/velur
Talpa: 5mm
Culoare: Alb
Model: Plin
Broderie: Aplicata
Glamour, feminitate si eleganta sunt doar cateva dintre caracteristicile pe care le are o mireasa. In acest context, broderia devine o adevarata arta! Alege un halat personalizat mireasa, papuci, seturi de dezgatit pentru a fii sigura ca esti perfect accesorizata.

Papuci personalizati Mireasa Fericita alege sa fii unica cu aceste articole elegante si practice!
Papucii personalizati pentru mireasa sunt confectionati din materiale moi si confortabile. Acestia pot fi personalizati cu numele miresei, data nuntii, un mesaj special sau un design unic.

Papucii personalizati sunt de obicei purtati in timpul pregatirii pentru nunta sau dupa ceremonie; atunci cand mireasa doreste sa-si elibereze picioarele de pantofii de nunta mai rigizi si sa se simta mai confortabil. Acestia pot fi o alegere excelenta si pentru sesiunea de fotografii, dand un aspect personalizat si original intregii tinute de nunta.

Mai multe pareri si postari despre halate din satin personalizate gasesti pe retelele noastre sociale!

Broderia este o modalitate frumoasa de a adauga un plus de eleganta si stil oricarui obiect vestimentar. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa alegeti broderia:

Adauga un plus de frumusete: Broderia poate transforma un obiect obisnuit intr-unul elegant si sofisticat.
Personalizare: Broderia poate fi personalizata pentru a se potrivi gusturilor si preferintelor personale. Aceasta poate include nume, date importante sau chiar mesaje speciale, ceea ce face din obiectul brodat unul unic si special.
Durabilitate: Broderia este o tehnica durabila si rezistenta la uzura. Aceasta poate face ca hainele sau obiectele brodate sa reziste mai mult timp si sa ramana frumoase si elegante.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Frotir, Velur

Dimensiuni: One size (universala)

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid DPD/CARGUS sau livrare LOCKER: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am primit halatul meu de mireasa sunt foarte mulțumită de rezultat este fabulos fiecare detaliu este așa cum am dorit. Va mulțumesc din suflet sunteți cel mai bune. Sunt sigur că am să mai comand și pentru nași.

    04.04.2024

  • Foarte frumoase și doamna serioasa

    Anonim | 14.03.2024

  • Amabilitate, seriozitate, profesionalism. Recomand cu caldura!

    22.10.2023

  • Colaborare excelenta, amabilitate, promptitudine, prosoapele sunt foarte frumoase, exact cum le-am dorit. Va multumesc frumos.

    24.07.2023

  • Colaborare excelenta, amabilitate, promptitudine, prosoapele sunt foarte frumoase, exact cum le-am dorit. Va multumesc frumos.

    24.07.2023