Phyto Retinol-ser antirid ,antiaging, regenerat,antioxidant cu bakuchiol-BlueScent

85 LEI

Phyto Retinol este un ser exceptional de bogat in substante antioxidante,antirid,anti-aging. Regenereaza si ilumineaza,hraneste,emoliaza,reface barierea hidrolipidica a pielii,reduce ridurile fine si hiperpigmentatia,reda fermitatea si elasticitatea pielii,calmeaza si vindeca pielea deteriorata de acnee.
Prima alternativa la serurile cu retinol, cu efecte chiar mai bune decat retinolul,neiritant,nesensibilizant.

Activ 100% de origine vegetală , Bakuchiolul are proprietăți similare cu Retinol , dar fără efect iritant sau fotosensibilizant.
Serul Phyto Retinol are un efect anti-imbatranire de exceptie, este regenerant si antioxidant ideal pentru combaterea semnelor îmbătrânirii pielii,combaterea acneei si a vindecarii semnelor lasate de acnee.
Promovează reînnoirea celulară , redă strălucirea și vitalitatea pielii și reduce ridurile.
Stimulează sinteza colagenului , ajutând astfel la menținerea fermității și elasticității pielii.
Reduce petele de melasma si cloasma și îmbunătățește starea pielii expusa la soare sau care a suferit arsuri solare.
Imbinatateste vizibil starea pielii predispuse la acnee.
Incetinește hiperkeratinizarea pielii grase și reduce oxidarea lipidelor din sebum, luptând astfel împotriva punctelor negre (comedoane).
Calmează inflamația legată de procesul de formare a cosului și reduce petele maronii rămase după vindecarea petelor
Textura uleioasă foarte fină pe bază de uleiuri vegetale extrem de pretrioase , pătrunde in piele si hraneste ,emoliaza si regenereaza.
Este un ser anhidru,in baza de uleiuri vegetale,nu contine apa,nu este tip emulsie.Este potrivit pentru toate tipurile de piele mai putin pentru cea foarte grasa.

Ingrediente active:
Bakuchiolul este noua revelatie a formularilor cosmetice!!!
Este un activ cosmetic extras din seminte de Psoralea corylifolia singura alternativa naturala la retinol, cu efecte chiar mai bune decat retinolul.Este adaugat in ser in cantiatea maxim admisa pentru un efect pronuntat.
Studiile au arătat că Bakuchiol natural acționează pe aceleași mecanisme ca și retinolul pe piele. În plus, Bakuchiolul are efecte antioxidante puternice, luptând astfel împotriva stresului oxidativ de natura exogena,legat de razele UV, tutun, poluare .Mai mult decat atat,acționează și pentru calmarea inflamației implicate în fenomenul îmbătrânirii pielii, dar și în acnee.
Comparativ cu retinolul,care este fotosensibilizant ,iritant si agresiv cu pielea, Bakuchiolul este un ingredient activ sigur, neiritant și nu este fotosensibilizant, este foarte bine tolerat chiar și de pielea sensibilă.
Studii clinice au dovedit ca dupa 28 de zile de utilizate a unui ser cu Bakuchiol,o piele acneica are mai putine pustule,mai putine comedoane,cicatricile lasate de acnee sunt reduse foarte mult,producta de sebum este diminuata,pielea arata mult mai sanatoasa.
Pe o piele matura,ridata,dupa 28 de zile de utilizare a serului cu bakuchiol,pielea este mai neteda,cu mai putine riduri,este mai elastica,mai stralucitoare,cu o culoare mai uniforma,mai catifelata.

Vitamina C liposolubila este o forma stabila de vitamina C,solubila in uleiuri,ce patrunde pana in straturile adanci ale pielii, are proprietăți antioxidante forte, îmbunătăteste aspectul, elasiticitatea și condiția pielii, previne si reduce petele pigmentare, stimuleaza producția de colagen.

Coenzima Q10 este antioxidant forte, recunoscut pentru protecţia deosebită pe care o conferă pielii împotriva îmbătrânirii premature. Favorizează producerea de colagen și elastină. Contribuie la reducerea profunzimii ridurilor.

Uleiul de rosa mosqueta este renumit pentru atenuarea ridurilor și ameliorarea multiplelor semne de îmbătrânire, acest ulei prețios este folosit pentru a menține aspectul tânăr și luminozitatea naturală a tenului.

Uleiul de zmeura reface pelicula hidrolipidica a pielii,are un puternic efect anti-aging datorita vitaminei E,acidului galic si carotenoidelor,este emollient, mentine elasticitatea pielii,este calmant descongestiunant si antiiritant.o proprietate interesanta este efectul adaptogen,pregateste pielea pentru schimbarile bruste de temperatura,expunerea la soare sau frigul intens.

Extractul de acmella stimulează interacțiunile dintre colagen şi fibroblastele pielii,consolidează derma, îmbunătăţeşte densitatea pielii,dă fermitate pielii din interior,previne si intarzie aparitia ridurilor profunde.

Uleiul de rodie contine elemente ce se regăsesc foarte rar în uleiurile vegetale utilizate în cosmetică,contine acid punicic,care conform testelor şi studiilor ştiinţifice, are proprietati de regenerare tisulară, acţiune antimicrobiană şi anti-inflamatoare, îmbunătăţirea elasticităţii pielii.Acidul gallic este responsabil pentru reparare şi cicatrizare.Acidul ellagic este studiat pentru diminuarea degradării colagenului şi reducerea răspunsului inflamator parţial responsabile pentru îmbătrânirea pielii, în special pentru fotoîmbătrânire cauzată de expunerea la razele UV.

Coenzima Q 10 este un antioxidant puternic ce previne imbatranirea prematura a pielii,favorizeaza producerea de colagen si elastina,protejeaza impotriva radicalilor liberi,aplicata constant reduce profunzimea ridurilor deja existente.

Squalanul este un extract pur vegetal obținut din măsline, stabil oxidativ și are structura similară cu celulele epidermei. Squalanul se găsește în piele în mod natural, printre principalii compuși ai filmului hidrolipidic.Este un excelent emolient biomimetic, este similar cu lipidele prezente în piele
protejează pielea de iritații și alergeni,protejează pielea împotriva deshidratării ,estompează ridurile fine
conferă elasticitate și suplețe pielii,restaurează bariera lipidică a pielii.

Uleiul de oenothera sau luminita serii,primula sau evening primrose cum mai este cunoscut ,aproape la fel de bogat in acid gama- linoleic ca si uleiul de boragine,imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii,netezeste pielea aspra si solzoasa,hidrateaza intens pielea uscata.Este un ulei iluminant,mai ales pentru zona intunecata din jurul ochilor,diminueaza cearcanele si minimizeaza treptat aspectul de ochi obositi.De asemenea diminueaza pigmentatia pielii.

Uleiul de marula este deosebit de bogat în antioxidanți, este un veritabil ulei de frumusețe utilizat în tratamente anti-aging pentru o piele cu aspect mai tânăr, satinat, cu un ton radiant.

Ulei de samburi de merisor, un ulei fabulos si rar. Nu exista nici un alt ulei cu o concentratie si o compozitie atat de echilibrate in acizi grasi esentiali mono si polinesaturati omega 3, omega 6 si omega 9, care fac din uleiul din samburi de merisor un veritabil elixir pentru piele. Are o bogatie exceptionala in antioxidanti, fitosteroli, vitamina A, si E (inclusiv tocotrienoli, forma naturala cea mai activa a vitaminei E), fosfolipide, fiind prin excelenta un ulei anti-age major,cu proprieteti antirid, restructurante, antioxidante, reparatoare, regenerante, tonifiante, antiinflamatoare si hidratante de exceptie.


Cum se foloseste:
Aplicati pe ten seara cateva picaturi pe fata gat si decolteu,in strat foarte subtire,cu miscari usoare,circulare si masati usor.
Senzatia este una onctuoasa,plina ,usor grasa,bogata.Este ideal pentru ingrijirea de noapte,cu rezultate regenerante si antirid de exceptie.Aplicarea serului este suficienta,nu necesita aplicarea unei crema dupa.
Pentru un efect forte,se poate aplica cateva picaturi din serul Esential C ,iar dupa cateva minute serul Phyto Retinol.
Nu este fotosensibilizant,se poate folosi si pentru zi,pentru cei ce prefera uleiurile pentru ten.

Nu contine apa,este un preparat anhidru,uleios.Are un termen de valabilitate de 1 an si se pastreaza in loc racoros,ferit de lumina.
Gramaj:30 ml


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 30 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024