Piramida Orgonica Azurite, EZERA, din cristale de Acvamarin, Cuart Alb, praf de Cupru si spirala vibrationala de Cupru

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Piramida Orgonica Azurite contribuie la filtrarea si echilibrarea campurilor energetice din mediul in care traiesti si te poate ajuta la intarirea corpului energetic prin conversia energiei de joasa frecventa intr-o frecventa mai mare, care este mai benefica pentru formele de viata, inclusiv pentru tine, animale de companie si plante.

De ce este Piramida Orgonica Azurite un orgon atat de special? Sa aruncam o privire mai jos...!
Generatorul nostru de energie (piramida Azurite), este realizat folosind aceeasi tehnologie ca si acumulatorul de orgoni realizat de Wilhelm Reich.
Piramida orgonica contine Cristale de Acvamarin, Cuart Alb, Praf de Cupru si Spirala Vibrationala de Cupru
Acvamarinul este o piatra de protectie si curaj. Protejeaza aura si aliniaza Chakrele. In vremurile stravechi, se credea ca acvamarinul contracareaza fortele intunericului si lucreaza in favoarea spiritelor luminii.
Acvamarin - piatra de apa de mare - Numele Acvamarin provine din latinescul care inseamna apa marii si are o energie foarte linistitoare. Acvamarinul este o piatra calmanta, care reduce stresul, calmeaza mintea, fricile si creste sensibilitatea. Filtreaza informatiile care ajung la creier, clarifica perceptia, acutizeaza intelectul si clarifica confuzia.

Piramida orgonica ca toate orgonitele blocheaza radiatiile electromagnetice (EMF) - de la telefoanele mobile, routerele wi-fi, computerele si alte dispozitive electronice care radiaza
Piramida orgonica prin compozitia ei de cristale si metal incorporate in rasina are rolul de a absoarbi energiile negative si a le tranforma in energii pozitive, stimuland corpul sa se vindece singur.
Prin simpla pastrare sau apropiere fata de acest orgonit, veti simti cantitati mari de energie pozitiva. Aceasta este, de asemenea, cunoscuta sub numele de energie Chi sau Prana.
Oriunde asezati piramidele orgonice si orice alte dispozitive orgonice acestea pastreaza aerul si energia din casa curate si pozitive. Piramidele orgonice sunt piese excelente pentru saloanele de spa, yoga si chiar pentru birouri. Ele pot fi plasate oriunde doriti sa curatati energia ambientala!

Piramida orgonica este eficienta pe o suprafata de 6 metri.

Piramida este fabricata manual in India.

Cumpara acum Piramida orgonica Azurite la un pret accesibil!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Cristale de Acvamarin, Cuart Alb, Praf de Cupru, Rasina, Spirala de Cupru

Dimensiuni: Baza de 8 cm si inaltimea de 6 cm

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 22 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Absolut minunat! Exact ce imi doream! Superb lucrat, cu multa atentie la detalii! Il ador! Colaborarea ireprosabila ! Multumesc Ezara!

    12.05.2023

  • Colaborare excenta. F multumita de produs

    Anonim | 27.11.2021

  • Fara comentariu

    Anonim | 26.09.2023

  • Fara comentariu

    01.09.2023

  • Fara comentariu

    11.07.2023