Piramida Orgonica Ebony, Ezera, din Turmalina Neagra, Cuart Alb, Cupru si simbol Ochiul Lui Horus pentru protectie electromagnetica

154 LEI297,38 LEI

Piramida Orgonica Ebony contribuie la filtrarea si echilibrarea campurilor energetice din mediul in care traiesti si te poate ajuta la intarirea corpului energetic prin conversia energiei de joasa frecventa intr-o frecventa mai mare, care este mai benefica pentru formele de viata, inclusiv pentru tine, animale de companie si plante.

De ce este Piramida Orgonica Ebony un orgon atat de special? Sa aruncam o privire mai jos!

Generatorul nostru de energie (piramida Ebony), este realizat pe aceeasi tehnologie ca si acumulatorul de orgoni realizat de Wilhelm Reich.
Piramida orgonica contine: Turmalina Neagra, Cuart Alb, Cupru si Simbol Ochiul lui Horus
Cristalele de turmalina exercita un important rol protector, absorb energiile negative, confera un somn odihnitor, sporesc concentrarea, aduc inspiratie, incredere si echilibru, un plus de sensibilitate si intelegere. Se spune ca echilibreaza sistemul endocrin si vitalizeaza organismul.
Turmalina este si o piatra samanica folosita in prezicerea viitorului, folosita ca protectie in timpul ritualurilor care purifica si echilibreaza toate chakrele, formand un scut protector in jurul corpului, purificand aura si indepartand blocajele.

Ochiul lui Horus sau Ochiul lui Ra este un simbol antic egiptean ce sugereaza protectia din partea ochiului atoatevazator al Soarelui. El reprezinta puterea iluminarii. Se spune ca este ochiul zeului-soim ceresc Horus, cunoscut si sub numele de Ra, zeitatea cerului cu un cap de soim. Legenda spune ca Horus a fost odata un zeu local, venerat in regiunea Deltei Nilului.
Piramida orgonica, ca de altfel toti orgonii, blocheaza radiatiile electromagnetice (EMF)- de la telefoanele mobile, routerele wi-fi, computerele si alte dispozitive electronice care radiaza.
Piramida orgonica prin compozitia ei de cristale si metal incorporate in rasina are rolul de a absoarbi energiile negative si a le tranforma in energii pozitive, stimuland corpul sa se vindece singur.
Prin simpla pastrare sau apropiere fata de acest dispozitiv, veti simti cantitati mari de energie pozitiva. Aceasta este, de asemenea, cunoscuta sub numele de energie Chi sau Prana.
Oriunde asezati piramidele orgonice si in general dispozitivele orgonice, acestea pastreaza aerul si energia din casa curate si pozitive. Piramidele orgonice sunt piese excelente pentru saloanele de spa, yoga si chiar pentru birouri. Ele pot fi plasate oriunde doriti sa curatati energia ambientala!

Piramida orgonica este un orgonit cu o eficienta pe o suprafata de 6 metri.

Piramida este fabricata manual in India

Cumpara acum orgonite pentru a beneficia de efectele lor pozitive asupra fiintelor vii.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Cuart Alb, Cupru si Simbol Ochiul lui Hor, Turmalina Neagra

Dimensiuni: Baza de 8 cm si inaltimea de 6 cm

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 22 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Absolut minunat! Exact ce imi doream! Superb lucrat, cu multa atentie la detalii! Il ador! Colaborarea ireprosabila ! Multumesc Ezara!

    12.05.2023

  • Colaborare excenta. F multumita de produs

    Anonim | 27.11.2021

  • Fara comentariu

    Anonim | 26.09.2023

  • Fara comentariu

    01.09.2023

  • Fara comentariu

    11.07.2023