Pix handmade Miyuki be happy - colectia Talking pens

220 LEI

Dacă insistăm, și pixurile pot vorbi.

Pronind de la ideea împrejurărilor în care mai utilizăm instrumente de scris, chiar și în era tastaturii, am gândit diverse mesaje care să-ți aducă aminte de fiecare dată, într-un mod distractiv, că e bine să nu te abați de la drumul tău. Și pentru că nu am avut frimituri de pâine pentru a persăra pe cărarea acestui drum, am folosit multe mărgele care să servească aceluiași scop.

Acest pix spune be happy. Pentru că uneori suntem bombardați de 1000 de gânduri și una dintre modalitățile în care putem să facem ordine în ele, este clasica metodă de a ne nota gândurile pe hârtie. Odată împărtășite, ne putem detașa de ele, le putem reciti, putem reformula idei, iar soluția sigur apare; și bucuria odată cu ea.

Pix Miyuki Be happy, pentru că drumul spre fericire e recomandat să se exerseze zilnic.

Realizat din mărgele japoneze de cea mai bună calitate, uniforme și rezistente. Pentru că mesajul este vesel, culorile nu puteau fi decât vesele. Partea inferioară a pixului are mărgele cu finisaj mat, gri metal, în partea superioară sunt asortate mai multe culori pe un fundal ivory. Mărgelele sunt lucioase, dar ca să fac legătura cu partea inferioară, am conturat textul cu aceleași mărgele gri metal mate.

Mecanismul este de bună calitate, părțile metalice expuse (vârf, inel intermediar, clip) sunt cromate, pixul are pastă tip Cross cu cerneală pe bază de ulei, de culoare neagră.

Handcrafted in Timișoara


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Margele japoneze Myiuki, Myiuki delica, mecanism pix finisaj cromat

Dimensiuni: lungime: 130 mm
diametru (cu tot cu clip): 13 mm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare