Pix handmade Miyuki TO DO - colectia Talking pens

220 LEI

Dacă insistăm, și pixurile pot vorbi.

Pronind de la ideea împrejurărilor în care mai utilizăm instrumente de scris, chiar și în era tastaturii, am gândit diverse mesaje care să-ți aducă aminte de fiecare dată, într-un mod distractiv, că e bine să nu te abați de la drumul tău. Și pentru că nu am avut frimituri de pâine pentru a persăra pe cărarea acestui drum, am folosit multe mărgele care să servească aceluiași scop.

Acest pix spune TO DO - sau mai pe șleau - pune mâna și fă. Iar pentru sporirea eficienței mesajului, consultanții de la departamentul de productivitate au hotărât că acel TO nu este necesar, așadar au făcut rapid corecturile pe text. În formatul actual, nu-ți mai rămâne decât să DO

Încă așteptăm și opinia specialiștilor în procrastinare, dar aceasta întârzie să apară deoarece, din anumite motive, ședința lor s-a amânat.

Realizat din mărgele japoneze de cea mai bună calitate, uniforme și rezistente. Culorile nu sunt alese întâmplător, nuanțele de albastru cu o multitudine de irizații ajută la îmbunătătțirea performațelor minții și la concentrare. Partea superioară a pixului aduce aminte de foile dictando, clasice.

Mecanismul este de bună calitate, părțile metalice expuse (vârf, inel intermediar, clip) sunt cromate, pixul are pastă tip Cross cu cerneală pe bază de ulei, de culoare neagră.

Pixul vine într-un etui din catifea, alături de certificatul de autenticitate.

Handcrafted in Timișoara


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: margele japoneze myiuki, margele miyuki, mecanism pix finisaj cromat, myiuki delica

Dimensiuni: lungime: 130 mm
diametru (cu tot cu clip): 13 mm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare