PREMIUM KIT - TRANSFER DECORATIV - PENTRU ADULȚI

519 LEI

Vrei să te inițiezi în arta decorativă sau să îți duci mai departe pasiunea pentru frumos? Alege setul Premium kit - transfer decorativ!

Descriere și specificații pentru setul Premium kit - transfer decorativ - pentru adulți 
Kitul premium conține: un obiect de decorat (suport de șervețele), cutie cu vopsea cretată Annie Sloan - 120 ml, 8 pagini A3 cu imagini pentru transfer decorativ, cutie cu lac Cedria - 250 ml, pensulă pentru vopsit, pensulă pentru lăcuit, pachet cu accesorii consumabile (șmirghel, cârpe, bețișoare de lemn, pachet cu șervețele umede, punguțe mici) și instrucțiuni de utilizare. De asemenea, puteți solicita și alt set de transferuri decorative. 

La cerere, dar în limita stocului disponibil, vă putem pune la dispoziție, în cadrul kitului, folii de transfer cu imagini cu tematică de Crăciun. De asemenea, puteți solicita culoarea preferată de vopsea, comanda urmând a fi onorată în limita stocului disponibil.

Beneficii și avantaje ale setului Premium kit - transfer decorativ - pentru adulți 

Setul poate reprezenta un cadou original și luxos atât pentru copii, cât și pentru adulti, cu orice ocazie! Cei mari vor descoperi o oază de liniște și explorare a unui nou domeniu artistic cu setul Premium kit - transfer decorativ - pentru adulți!

Totul este inclus: absolut toate instrumentele necesare pentru a crea un produs handmade sunt incluse în acest kit premium, așa că e suficient să deschizi cutia și să începi să decorezi! Mai mult, foliile de transfer și vopseaua din kit te vor ajuta să înfrumusețezi o mulțime de alte obiecte, de la penare la piese de mobilier!

Este ușor de utilizat: Kit-ul include instrucțiuni detaliate în legatură cu fiecare etapă de parcurs, astfel încât nu ai nevoie de niciun fel de experiență pentru a reuși să realizezi fără dificultăți orice proiect creativ!

Descoperă arta decorativă în cel  mai relaxant și frumos mod și dăruiește-ți privilegiul de a învăța un hobby care îți va oferi cele mai plăcute satisfacții estetice! Alege să oferi în dar bucuria creației, oferind cel mai inedit și folositor cadou: setul Premium kit - transfer decorativ - pentru adulți!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: accesorii, lac, pensulă, suport șervețele, transfer decorativ, vopsea

Dimensiuni: 42 x 30 cm

Disponibilitate: la comanda (7 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI
Livrarea în București, pentru o comandă de minim 60 lei, este gratuită.: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
Transfer Bancar