START KIT - TRANSFER DECORATIV - PENTRU ADULȚI

257 LEI

Ce poate fi mai frumos decât bucuria de a crea ceva cu propriile tale mâini? Descoperă secretele artei decorative cu setul pentru transfer decorativ Start kit pentru adulți și copii!

Descriere și specificații pentru setul Start kit - transfer decorativ - pentru adulți și copii

Kitul conține: un obiect de decorat (suport de șervețele), recipient pentru vopsea cretată Annie Sloan (70 ml), două pagini A3 cu imagini pentru transfer decorativ, recipient pentru lac Cedria (30 ml), pensulă pentru vopsit, pensulă pentru lăcuit, pachet cu accesorii consumabile (șmirghel, cârpe, bețișoare de lemn, pachet cu șervețele umede, punguțe mici) și instrucțiuni de utilizare. Foile pentru transfer decorativ diferă de la un kit la altul.
La cerere, dar în limita stocului disponibil, vă putem pune la dispoziție, în cadrul kitului, folii de transfer cu imagini cu tematică de Crăciun.

Beneficii și avantaje pentru setul Start kit - transfer decorativ - pentru adulți și copii

Kitul este ușor de utilizat: instrucțiunile descriu pas cu pas toate etapele de lucru, astfel încât chiar și cei fără experiență vor putea duce la bun sfârșit fără dificultăți orice proiect.

Kitul este disponibil pentru adulți, astfel încât reprezintă cadoul ideal ori de cate ori dorești să oferi ceva cu adevărat deosebit, cu orice ocazie și indiferent de destinatar.

Setul pentru adulți îți oferă o posibilitate inedită sa evadezi de la grijile cotidiene, învățându-te să te dedici creării de frumos și îți va dezvolta noi aptitudini cu care să îți pui în valoare, ulterior, orice piesă de mobilier sau decorațiune.

Totul este inclus: am avut grijă să includem în acest set absolut toate instrumentele necesare pentru a crea un produs handmade, așa că e suficient sa deschizi cutia și să începi să decorezi!

Experimentează bucuria creației cu setul Start kit - transfer decorativ - pentru adulți! Fie că vrei să înveți să îți personalizezi propriul spațiu sau dorești să oferi un cadou cu adevarat original, setul Start kit - transfer decorativ îți deschide ușa către lumea captivantă a proiectelor creative!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: accesorii, lac, pensula, suport servetele, transfer decorativ, vopsea

Dimensiuni: 42 x 30 cm

Disponibilitate: la comanda (7 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI
Livrarea în București, pentru o comandă de minim 60 lei, este gratuită.: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
Transfer Bancar