Prosoape personalizate cadou nasi

De la 159 LEI170 LEI

Prosoape personalizate cadou nasi
Prosoape personalizate cadou nasi Opreste-te aici, ai gasit cadoul ideal pentru orice persoana draga din viata noastra!

Setul de prosoape personalizate prin broderie poate fi un cadou frumos si practic. Setul include doua prosoape si poate fi achizitionat in diferite variante, cum ar fi prosoape de fata 50x90cm sau prosoape de baie 70x130cm.

Personalizarea se face prin broderie, ceea ce face ca setul sa fie unic si special. Broderia poate fi realizata cu diverse culori, astfel incat sa se potriveasca gusturilor si preferintelor persoanei.

Alege calitatea si rafinamentul acestor articole! Fii special, fii unic si opteaza pentru setul de prosoape personalizate ce iti va aduce atat utilitate cat si amintiri placute.

Continut set: 2 prosoape personalizate cu dimensiune la alegere
material: bumbac 100%, foarte absorbant
dimeniune prosop 50x90cm / 70x130cm
densitate 500g/cm2
model prosop: bordura cu model grecesc.
Prosoape personalizate cadou nasi
Acest set de calitate superioara este confectionat dintr-un material moale si absorbant. Cu designul sau special si atentia la detalii, acest prosop va adauga o nota de eleganta si rafinament oricarei bai. Daca nu esti hotarat poti alege si Halate de Baie sau Seturi formate din Halat de Baie si Prosop.

Setul de prosoape personalizate prin broderie poate fi un cadou frumos si practic pentru nasi si poate fi utilizat atat in casa lor, cat si in calatorii sau in alte ocazii speciale.

Broderia este o modalitate frumoasa de a adauga un plus de eleganta si stil oricarui obiect vestimentar. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa alegeti broderia:

Adauga un plus de frumusete: Broderia poate transforma un obiect obisnuit intr-unul elegant si sofisticat.
Personalizare: Broderia poate fi personalizata pentru a se potrivi gusturilor si preferintelor personale. Aceasta poate include nume, date importante sau chiar mesaje speciale, ceea ce face din obiectul brodat unul unic si special.
Durabilitate: Broderia este o tehnica durabila si rezistenta la uzura. Aceasta poate face ca hainele sau obiectele brodate sa reziste mai mult timp si sa ramana frumoase si elegante.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: bumbac 100

Dimensiuni: 50x90
70x140

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid DPD/CARGUS sau livrare LOCKER: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am primit halatul meu de mireasa sunt foarte mulțumită de rezultat este fabulos fiecare detaliu este așa cum am dorit. Va mulțumesc din suflet sunteți cel mai bune. Sunt sigur că am să mai comand și pentru nași.

    04.04.2024

  • Foarte frumoase și doamna serioasa

    Anonim | 14.03.2024

  • Amabilitate, seriozitate, profesionalism. Recomand cu caldura!

    22.10.2023

  • Colaborare excelenta, amabilitate, promptitudine, prosoapele sunt foarte frumoase, exact cum le-am dorit. Va multumesc frumos.

    24.07.2023

  • Colaborare excelenta, amabilitate, promptitudine, prosoapele sunt foarte frumoase, exact cum le-am dorit. Va multumesc frumos.

    24.07.2023