Quintessence-serum ultrabogat,antirid si fermitate pentru zona ochilor

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Nota:Acum serul este ambalat in recipient roll-on din sticla bruna,nu albastra ca in imagine.

Chintesenta ingrijirii naturale,de o bogatie de principii active greu de reunit intr-un singur produs,cu uleiuri si extracte rare si pretioase. Desi este indicat pentru zona ochilor,se poate aplica in oricare zona a fetei ce necesita un suport forte pentru a-si pastra tineretea,supletea si fermitatea:ridurie de expresie ,ridurile fine din jurul gurii,zona dintre sprancene,frunte,etc.
Aplicat regulat,imbunatateste vizibil aspectul zonei ochilor prin reducerea ridurilor,redarea aspectului ferm si tanar al pielii,reducerea cearcanelor si pungilor de sub ochi.

Ingrediente:ulei de Acai,ulei de Calophyllum inophyllum,,ulei de coacaz negru,ulei din merisor,ulei de helicrisum italicum,ulei din smochin babaria,squalane din masline,ulei de rosa canina,ulei din seminte de catina,ulei din pulpa de catina,fractie lipidica ultraemolienta din ulei de cocos ,ulei de inca inci,Ulei de camelie,extract de acmella,Zanthalene,extract din samburi de rodie,extract de schisandra,bisabolol,extract de musetel,ulei de arnica,coenzima Q10,fitosteroli din avocado,vitamina E.
Nu contine uleiuri esentiale.

Uleiul de acai este un ulei rar si pretiuos, cel mai bogat in antioxidanti dintre toate uleiurile naturale folosite in cosmetica.De o calitate exceptionala,extras la rece din pulpa fructului de acai,este cel mai potent aliat in lupta impotriva stersului oxidativ,responsabil in cea mai mare masura de imbatrnirea pielii.Foarte studiat in ultima vreme datorita calitatilor sale remarcabile,este folosit in cosmeticele de lux si este noua frontiera antiaging in ingrijirea naturala a pielii. Este un ulei bogat in acizi grasi esentiali Omega 3, Omega 6 si Omega 9, vitamine B, B2, B3, C, E, minerale fosfor, calciu, potasiu.Actiunea puternic antioxidanta ,antiimbatranire si antiinfamatoare stiintific demonstrata, se datoreaza prezentei in concentratie mare a polifenolilor de tip beta-sitosterili, stigmasteroli, campesreroli, antociani ( o concentratie de pana la 30 de ori mai mare in antociani decat in vinul rosu) si a taninilor care ajuta celulele pielii in lupta contra stresului oxidativ si imbatranirii, cu efect de combatere a semnelor inaintarii in varsta, de pastrare a fermitatii si aspectului tanar, catifelat al pielii.Are o concentratie surprinzatoare de vitamina C stabila, o forma foarte rara si pretioasa de vitamina C, vitamina E si complexul de vitamine B, in special vitamina B3, intineresc si revitalizeaza pielea, stimuleaza regenerarea si innoirea celulara, protejeaza pielea contra radicalilor liberi, factorilor poluanti si stresului.
Are proprietati anti-age, antirid, atenueaza ridurile confera pielii un aspect tanar si proaspat,este regenerant,repara tesutul cutanat,si ii reda elasticitatea si fermitatea,este hranitor si hidratant,asigura din abundenta nutrientii necesari unlei bune functionari la nivel celular,este calmant si antiinflamator.

Uleiul de Calophyllum inophyllum este puternic stimulant al circulatiei sanguine, antirid si restructurant cutanat de exceptie,confera elasticitate si suplete pielii,descongestionant si drenant,reduce usor cearcanele si pungile de sub ochi.
Foarte penetrant si emolient, uleiul de camelie sau de ceai verde cum mai este numit,este ideal pentru zona uscata din jurul ochilor. Este foarte bogat în acizi graşi (omega-9), vitamine, conţine şi squalan, componentă importantă a sistemului natural de hidratare a pielii.

Uleiul de coacaze negre este un ulei exceptional, sursa pretioasa de acizi grasi esentiali foarte rari, acidul gama-linolenic si acidul stearidonic, are calitati exceptionale regenerante si hidratante.Contine cantitat insmnate de Alfa tocoferol, forma cea mai activa a vitaminei E ,este un activ de exceptie contra radicalilor liberi, reda rezistenta si elasticitatea membranei celulare, previne imbatranirea cutanata si mentine elasticitatea si supletea pielii.

Uleiul de smochin babaria este FABULOS SI MIRACULOS. Numit si ulei de smochina salbatica de India sau de para tepoasa, uleiul din fructele de cactus de India este obtinut prin presare la rece din samburii de Opuntia Ficus Indica. Restructurant si antioxidant, reda fermitatea si tonusul conturului fetei, este un excelent tratament antirid pentru ten, in special pentru zona sensibila si delicata a ochilor cu efect anticearcan si de eliminare a ridurilor. Utilizat regulat datorita extraordinarelor proprietati si a continutului in Vitamina C, magneziu si potasiu, uleiul de Figue de Barbarie este o arma redutabila impotriva radicalilor liberi si a efectelor trecerii timpului, reda fermitatea, stralucirea si tineretea pielii.

Uleiul de inca inchi sau sacha inci Bio este extras din alunele de Plukenetia volubilis si este unul dintre uleiurile cu cea mai mare concentratie din lume de acid gras esential Omega 3. 3 (49%),
omega 6 (35%) e omega 9 (9%).Teste in vitro au demontrat o proliferare a ketinocitelor cu 19 % in 24 de ore,comparativ cu regenerarea fiziologica naturala,cu doar un procent de 1% din acest ulei. Un procent de doar 5% din acest ulei,aplicat timp de 28 de zile,au demonstrat o crestere a elasticitatii pielii cu 66%,aplicat de doua ori pe zi.

Ulei de samburi de merisor, un ulei fabulos si rar. Nu exista nici un alt ulei cu o concentratie si o compozitie atat de echilibrate in acizi grasi esentiali mono si polinesaturati omega 3, omega 6 si omega 9, care fac din uleiul din samburi de merisor un veritabil elixir pentru piele. Are o bogatie exceptionala in antioxidanti, fitosteroli, vitamina A, si E (inclusiv tocotrienoli, forma naturala cea mai activa a vitaminei E), fosfolipide, fiind prin excelenta un ulei anti-age major,cu proprieteti antirid, restructurante, antioxidante, reparatoare, regenerante, tonifiante, antiinflamatoare si hidratante de exceptie.

Extractul de acmella stimulează interacțiunile dintre colagen şi fibroblastele pielii,consolidează derma, îmbunătăţeşte densitatea pielii,dă fermitate pielii din interior,previne si intarzie aparitia ridurilor profunde.

Uleiul de rodie contine elemente ce se regăsesc foarte rar în uleiurile vegetale utilizate în cosmetică,contine acid punicic,care conform testelor şi studiilor ştiinţifice, are proprietati de regenerare tisulară, acţiune antimicrobiană şi anti-inflamatoare, îmbunătăţirea elasticităţii pielii.Acidul gallic este responsabil pentru reparare şi cicatrizare.Acidul ellagic este studiat pentru diminuarea degradării colagenului şi reducerea răspunsului inflamator parţial responsabile pentru îmbătrânirea pielii, în special pentru fotoîmbătrânire cauzată de expunerea la razele UV.

Extractul de schisandra este antiiritant,antioxidant potent,dermoprotector,anti-agecalmant și liniștitor pentru piele,reduce hiperproliferarea celulară și inflamația cutanată,inhibă procesele oxidative și degenerative ale celulelor,regenerator şi reparator cutanat.

Uleiul de helicrisum si cel de arnica datorita proprietatilor circulatorii si antiinflamatorii imbunatateste vizibil aspectul cearcanelor si reduc pungile de sub ochi.

Uleiul de catina este nutritiv, vitaminizant, emolient,regenerator, favorizează reînnoirea celulelor pielii.
Este reparator, cicatrizant, stimulează mecanismele de reparare a pielii deteriorate,protector solar la nivel celular datorită compușilor antioxidanți,antiinflamator, reduce roşeaţa, calmant,reduce discomfortul pielii .

Quintesence,rezultatul sinergic al tuturor ingredientelor,este un ser extrem de bogat in principii active rare si pretioase care aplicat zilnic,anuleaza urmele trecerii vremii si mentine mult timp pielea tanara,ferma,fara riduri.
Se poate aplica atat seara,cat si ziua,pentru cine agreeaza serurile uleioase pentru zi.Nu contine elemente fotosensibizante.
Textura este una semiuscata,patrunde rapid in piele.
Este ambalat in recipient din sticla de foarte buna calitate,tip roll-on,albastru cobalt si contine 10 ml de produs.
Este valabil minim 10 luni de la data prepararii.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: extracte naturale, uleiuri presate la rece

Dimensiuni: 12 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024