SAMPON ANTIMATREATA CU EXTRACT DE TURMERIC HANDMADE MADUGALI

50 LEI
Către magazinul Dichisar

INGREDIENTE: APA, BAZA VEGETALA, BETAINA, GLICERINA, MICROCARE CPB, MERQUAT, ACID CITRIC, PANTHENOL, TRIKENOL PLUS, EXTRACT DE TURMERIC, PARFUM.
Proprietati:
Glicerina
umectant, higroscopic, atrage și reține apa în piele
catifelant și elasticizant al pielii
Extract de radacina de Turmeric
Exista studii care demonstreaza eficacitatea comparativa a extractului de turmeric cu unele produse medicamentoase, in ceea ce priveste efectul acestuia asupra caderii parului, mancarimii si matretii. Este un ingredient care revigoreaza si curata scalpul ramanad in acelasi timp delicat pentru acesta.
Panthenol
Din grupa vitaminelor B face parte acidul pantotenic vitamina B5 care este un element esențial pentru organism. Precursorul vitaminei B5 este panthenolul, care odată ce pătrunde în piele se transformă rapid în acid pantotenic, cu rol important în activitatea celulelor și a țesuturilor. Numele său derivă din cuvântul grecesc "panthoten" care înseamna "peste tot" și se găsește sub forma a doi izomeri: D si L, dar numai forma D este biologic activă Dexpanthenol sau D-Panthenol.
Prin aplicarea pe piele a produselor ce conțin panthenol se stimulează sinteza keratinocitelor și proliferarea fibroblastelor (celule constitutive ale epidermei) favorizând astfel vindecarea leziunilor și accelerarea regenerării pielii, în plus, crește nivelul de hidratare și are efect antiinflamator.
La nivelul firului de păr panthenolul se fixează la suprafața keratinei, îl îmbracă și-l netezește, conferindu-i strălucire și vigoare sporită.
antiinflamator, calmează pielea afectată de iritații, mâncărimi sau arsuri
cicatrizant, promovează epitelizarea și repararea leziunilor
hidratant, menține hidratarea pielii, reduce procesul de deshidratare
fortifiant capilar, conferă strălucire fileor de păr, poate preveni despicarea firelor
întărește părul de la rădăcină până la vârfuri
calmează scalpul iritat, reduce senzația de mâncărime
Trikenol Plus
Este un complex de origine naturala, ale carui ingrediente active sunt destinate tratamentului pielii grase predispuse la acnee. Este un amestec de 4-Terpineol, extract de coaja de salcie alba, imbogatit cu derivati de acid salicilic, avand eficacitate dovedita antiacnee, antiiritanta, antiseboreica si actiune keratolitica.
Utilizare: se foloseste de doua ori pe saptamana; dupa spumare se lasa sa actioneze 3 minute dupa care se clateste.
Gramaj: 150 ml


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare