SAMPON CONTRA CADERII PARULUI HANDMADE MADUGALI

50 LEI
Către magazinul Dichisar

Ingrediente: baza vegetala, agent de spumare, glicerina, extract de maca, colagen vegetal, ulei de kukui, fitokeratina, ulei esential lemongrass, ulei esential rozmarin.
Proprietăți:
GLICERINĂ
-hidratant intens, ajută la menținerea apei în piele
-catifelant și elasticizant al pielii
EXTRACT DE MACA
Maca, o plantă sacră a incașilor, este originară din Peru zona Anzilor și este supranumită ginsengul peruvian. Maca este utilizată azi ca și aliment sau supliment alimentar sub formă uscată și măcinată, având o compoziție bogată, variată, rar regăsită într-o singură plantă. Este alcătuită din proteine, carbohidrați, aminoacizi, oligoelemente și acizi grași care îi conferă proprietăți energizante, de stimulare a sistemului imunitar, antianemice, antidepresante și chiar afrodisiace.
Este o caracteristică remarcabilă a acestei plante faptul că prezintă atât de multe substanțe concentrate în rădăcină. Sunt multe plante care conțin fiecare dintre aceste substanțe, dar este dificil de descoperit una singură care să conțină împreună aceste principii valoroase.
-multiplicarea celulară în rădăcina părului
-stimularea creșterii părului pe termen lung
-întărirea părului, fortificarea fibrei capilare
-îmbunătățirea rezistenței rădăcinii părului la factorii de mediu
-creșterea densității colagenului și elastinei la nivelul scalpului
-creșterea adeziunii părului la scalp
-prevenirea sau reducerea căderii părului
COLAGEN VEGETAL
Colagenul este un element esențial al organismului. Este o proteină structurală ce se regăsește în mod natural în dermă, fiind responsabilă de structura și rezistența matricei extracelulare, de care depinde fermitatea și elasticitatea pielii.
În industria cosmetică se utilizează de regulă colagen de origine animală, există însă și alternative de origine vegetală, obținute prin biotehnologie.
Colagenul are capacitatea de a forma la suprafața pielii o peliculă fină și flexibilă, non-ocluzivă, care va ajuta la păstrarea nivelului optim de hidratare, contribuind în același timp la sporirea supleții și elasticității cutanate. Colagenul vegetal este compus din glicoproteine extrase din drojdie nemodificată genetic. Are proprietăți similare colagenului prezent în mod natural în piele. Colagenul vegetal este un activ ideal pentru îngrijirea oricărui tip de ten, îndeosebi a celui uscat, deshidratat sau matur, util de asemenea și pentru îngrijirea genelor, sprâncenelor și părului.
îmbunătățește hidratarea pielii, contribuie la menținerea optimă a nivelului de hidratare
protejează pielea de deshidratare și contra factorilor de mediu
filmogen, formează pe piele o peliculă protectoare fină, flexibilă, non-ocluzivă
contribuie la sporirea supleții și elasticității cutanate
sporește confortul pielii, netezește și catifelează tenul
îmbracă și fortifică firele de păr, conferă volum părului și genelor
ULEI DE KUKUI
Uleiul de kukui este utilizat de mult timp în Hawai, recent a devenit apreciat și recunoscut în toată lumea. Este un ulei non-gras, foarte penetrant, util pentru aplicații capilare deoarece penetrează firul de păr și are proprietăți regeneratoare și reparatoare. Pentru ten și corp este interesant având în vedere că aduce beneficii atât pielii uscate, descuamate, deteriorate cât și pielii grase.
-regenerator, restructurant
-ajută la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii
-reparator, regenerator cutanat
-se absoarbe bine în piele și facilitează penetrarea altor ingrediente
-penetrează fibra capilară
-condiționator capilar, ajută la descâlcire și disciplinarea firelor
FITOKERATINA
O soluție pur vegetală care înlocuiește în produsele cosmetice keratina de origine animală și are o compatibilitate remarcabilă cu cea regăsită în organismul uman. Este un activ important pentru produsele de îngrijire și igiena părului: șampoane, balsamuri, condiționatoare, măști, sprayuri de păr. Protejează firele de păr de influențe negative cum ar fi coafarea agresivă, periatul intens, razele solare, decolorarea, aplicarea soluțiilor de permanent. Este un activ de îngrijire intensivă pentru păr și piele.
Proteinele și derivatele acestora sunt utilizate de zeci de ani ca ingrediente pentru îngrijirea pielii și părului. În ultimii ani s-a apelat din ce în ce mai mult la cele de origine vegetală, iar greutatea moleculară are o influență decisivă asupra proprietăților cosmeticelor în care sunt incluse.
Spre deosebire de alte proteine hidrolizate această substanță este de tip "low-molecular" (250-1000 Dalton) ce constă în oligopeptide cu până la 10 aminoacizi. Activele microproteice penetrează adânc în firul de păr, aceasta fiind o condiție necesară pentru repararea, întărirea și protejarea părului din interior. Proprietățile sunt bazate pe teste de eficacitate.
Interesant este faptul că penetrarea acestei substanțe este mai puțin influențată de deteriorările precedente ale părului (decolorat, tratat cu soluție permanentă) decât de concentrație și de numărul de aplicații.
O altă proprietate interesantă este substantivitatea și penetrarea în același timp: pătrunde adânc în firele de păr, iar moleculele mai mari se atașează pe firele de păr.
Părul are nevoie de hidratare, dar nu în exces! Părul hidratat în exces este dispus la deteriorare. Părul persoanelor trecute de prima tinerețe are o capacitate mai redusă de a reține apa, părul devine mai uscat, mai subțire și mai vulnerabil. Keratina vegetală nu este hidratant ci regulator de hidratare.
-penetrează adânc în cortexul părului
-efect imediat după doar 5 minute
-formează un film protector semnificativ pe firele de păr
-este eficient împotriva ruperii părului
-efect antiinflamator pentru scalp
-efect "hydrobalance" pentru păr, echilibrează hidratarea
-moderează absorbția dar și pierderea rapidă a apei
-protejează, repară și restructurează părul de la cuticule până la cortex
-este substantiv pentru păr (se atașează și rămâne după spălare/clătire)
-întărește firele de păr din interior
-se absoarbe în mod preferențial în părțile mai vulnerabile ale firului de păr
ULEI ESENȚIAL DE LEMONGRASS BIO
Lemongrass, cunoscut și sub denumirea de iarbă de lămâie, citronella sau verbină de India, este o plantă perenă ce crește și se multiplică rapid, formând o adevărată rețea de rădăcini în sol. Este nativ în India unde și acum crește în sălbăticie.
ULEI ESENTIAL DE ROZMARIN BIO
Uleiul esențial de rozmarin chemotipul cineole este obținut prin distilarea ramurilor unei specii de rozmarin ce crește în nordul Africii, ce se deosebește prin profilul de compuși activi de celelalte chemotipuri - rozmarin camforat și rozmarin verbenone - fiecare având aplicații și proprietăți specifice.
Este apreciat pentru acțiunea benefică asupra pielii și scalpului, în același timp este folosit cu succes și în aromaterapie contra afecțiunilor ORL dar și în parfumerie pentru mirosul său proaspăt, aromatic.
-revitalizant pentru piele și scalp
-antiseptic, bactericid potent, fungicid
-tonic al sistemului circulator
-tonic al sistemului nervos
Utilizare: frecventa; dupa spumare se lasa sa actioneze 3 minute si apoi se clateste.
Gramaj: 150 ml


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare