Sensoria-cleanser ultradelicat pentru toate tipurile de piele-BlueScent

30 LEI

Sensoria este un cleanser ultradelicat,cu un pH de 5,5,ce curata pielea delicat,fara sa o agreseze in nici un fel.Contine ape florale si tenside extrem de blande,tolerate si de cea mai sensibila piele.Este formula ,,fara lacrimi˝extrem de delicate si blanda.
Contine:apa florala de galbenele,tei si melisa, tensioactiv natural derivat din surse naturale regenerabile,( glucozide din porumb și nucă de cocos),xantan,glicerina vegetala,alantoina,coservant natural.Nu contine parfum sau uleiuri esentiale adaugate in afara celor continute in mod natural de apele florale.
Tensioactivul folosit in cleanserul Sensoria,este un tensioactiv de ultima generatie,100% biodegradabil si sigur pentru mediu,fara sulfati,este derivat din surse naturale regenerabile,( glucozide din porumb și nucă de cocos)nu contine dioxan,nu este iritant pentru piele si ochi.
La testele de iritabilitate a pielii si ochilor,tensioactivul a primit un scor de 0,0, comparativ cu tensioactivii folositi intr-o marcă de vârf de șampon pentru copii,care a primit un scor de 11,0 si un sampon pentru adulti de top care a primit un scor de 24,25. Practic este considerat la ora actual cel mai neiritant tensioactiv din lume ce poate fi folosit in produsele de igiena corporala,cu un grad de iritabilitate 0,si a primit 10 stele in ,,green project˝

Se aplică pe față și se masează cu mişcări circulare pentru a dizolva şi îndepărta impurităţile și urmele de machiaj. Se clăteşte cu apă călduță.Poate fi folosit inclusiv pentru copilasi.
Aste ambalat in recipient cu dop dozator si se pastreaza in mediul ambiant,ferit de lumina si caldura.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 110 ml(125 gr)

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Produse si servicii de calitate. Recomand!

  14.06.2022

 • Produse si servicii de calitate. Recomand!

  14.06.2022

 • Produse si servicii de calitate. Recomand!

  14.06.2022

 • Produse si servicii de calitate. Recomand!

  14.06.2022

 • Produse si servicii de calitate. Recomand!

  14.06.2022