Set handmade ,colier cercei si inel din sarma,piatra de ametist si cuartz roz

100 LEI150 LEI

Un set handmade din sarma de aluminiu placata cu argint(antialergica si tratata contra oxidarii ,piatra de ametist si sfere de cuartz roz,un set fin si elegant ce cu siguranta va pune in valoare orice tinuta aleasa.

legenda ametistului - Una dintre versiuni susține că frumoasa Amethysta a dorit să rămână pură astfel că nu a răspuns rugăminților stăruitoare a lui Bachus, Zeul Vinului. Diana, zeița vânătorii, a transformat-o într-un cristal de cuarț. Legenda mai spune că Bachus a turnat vin peste cristal, dându-i nuanța de violet.
Din anul 1912 a fost desemnată piatra lunii februarie de către Societatea Americană de Gemologie (American Gem Society) și, de asemenea, este considerată importantă pentru celebrarea aniversării a șase ani de mariaj pentru cuplurile căsătorite.
Unii susțin că ametistul poate transforma energia în iubire, poate combate stresul și poate induce purtătorului o stare de liniște sufletească.

Cuartul roz - In pragul sarbatorilor de Craciun, am simtit sa va povestesc despre Cuartul Roz, si probabil nu e intamplator. Craciunul e un moment al iubirii si impacarii, iar Cuartul Roz este supranumit cristalul iubirii neconditionate Considerat si piatra zeitei Venus, Cuartul Roz este cristalul noilor inceputuri in relatii, aducand fericire si fidelitate.Arhanghelul Uriel, protectorul animalelor, cel care ofera sfaturi si sprijin slabiciunilor noastre, amplificand increderea in propriile forte, este asociat Cuartului Roz.
Este cristalul recomandat zodiilor Berbec, Taur, Gemeni, Fecioara, Balanta, dar evident ca poate fi utilizat de catre orice semn zodiacal care se simte in rezonanta cu acest cristal. Toti avem nevoie de iubire, in special de iubire neconditionata, indiferent de data nasterii.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: lantisor alama suflat cu argin, piatra de ametist, sarma aluminiu placata cu argi, sfere de cuartz roz

Dimensiuni: colier - 55cm lungime
cercei - 6cm lungime
inel - diametrul - 16.5mm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe!

    Anonim | 18.02.2024

  • Foarte drăguțe. Un mărțișor care poate fi utilizat și altfel după! Mulțumim mult!

    Anonim | 01.02.2024

  • Produsele sunt foarte frumoase si deosebite. Colaborare si comunicare excelente.

    Anonim | 13.01.2024

  • Minunata, imi plac si pietrele si charmul. Multumesc.

    Anonim | 13.01.2024

  • Din nou o combinatie fermecatoare de clasic si modern intr -o minunata bijuterie statement.

    Anonim | 13.01.2024