Tavă lucrată manual

180 LEI

Fie că ai nevoie de o tavă pentru moț, fie că dorești să îți impresionezi musafirii cu un obiect decorativ deosebit, o tavă lucrată manual este soluția perfectă!

Descriere și specificații pentru tavă lucrată manual:

Tava pentru moț este lucrată manual, cu vopsea pe bază de apă, cu aspect catifelat, ultra mat. Un minunat transfer decorativ, personalizabil în funcție de ocazie și de preferințele personale, pune în evidență în mod subtil frumusețea deosebită a tăvii.

Dimensiunile produsului sunt 37x25x5 cm. Elementele decorative pot fi personalizate, atât pentru băieți, cât și pentru fetițe.

Termen de comandă și execuție:

Tava lucrată manual se realizează la comandă, pe care vă rugăm să ne-o comunicați cu 2 săptămâni înainte. Detaliile fiecărei comenzi se vor stabili telefonic sau online. Termenul de execuție este de 6 zile.

Beneficii și avantaje ale tăvii lucrate manual:

Elemente decorative deosebite: tava poate fi decorată cu desene unicat, conform preferințelor clientului, pentru a crea o atmosferă festivă și memorabilă la ceremonia tăierii moțului. Adăugarea de elemente decorative unicat poate contribui la aspectul ceremonial și la crearea unei amintiri frumoase pentru familia și copilul care sunt implicați în eveniment.

Personalizare: tava poate fi personalizată în funcție de preferințele familiei sau în concordanță cu tema aleasă pentru eveniment. Personalizarea va adăuga, cu siguranță, un sentiment de unicat și relevanță culturală sau familială.

Păstrarea amintirilor: după eveniment, tava poate deveni un obiect de păstrare a amintirilor. Părinții pot alege să păstreze elemente de pe tava ca suveniruri pentru copil sau ca parte a tradiției de familie.

Prin urmare, o tavă pentru tăierea moțului lucrată manual nu este doar un element practic, ci și un simbol important al evenimentului, contribuind la crearea unei atmosfere speciale și la păstrarea unor amintiri semnificative pentru familie.

Viața socială este importantă pentru fiecare dintre noi. Ce poate fi mai frumos decât să stai cu cei dragi, în jurul mesei și să vă bucurați de o atmosferă de sărbătoare? Oferă o notă artistică oricărui eveniment pe care îl organizezi, alegând o tavă lucrată manual, cu elemente decorative personalizate, care va deveni piesa centrală a oricărei mese în familie sau cu prietenii!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lac pe bază de apă, Mdf, Transfer decorativ, Vopsea baza de apă

Dimensiuni: 37x25x5 cm

Disponibilitate: la comanda (6 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI
Livrarea în București, pentru o comandă de minim 60 lei, este gratuită.: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
Transfer Bancar