Antifungus-mix de extracte naturale puternic , antimicotice,antibacteriene,antivirale,antiparazitare,antiseptice

38 LEI

Un melanj de uleiuri si extracte naturale cu o eficienta maxima impotriva infectiilor fungice cu diferite localizari:micoza piciorului numita si picior de atlet,micoza unghiilor sau onicomicoza,micoze ale pielii corpului sau scalpului,infectii cu candida,pitiriazis versicolor,dermatoze,infectii cu stafilococi si streptococi,eczeme de diferite etiologii.
Se aplica de cateva ori pe zi, pe pielea igienizata in prealabil,cu masaj usor pentru o absorbtie mai rapida

Ingrediente:Ulei din coaja verde de nuc negru,ulei din pau d´Arco,ulei de neem,ulei de chimen negru,ulei de pelin,ulei de dafin,ulei de tamanu,tinctura de nuc negru,ulei esential de ,cimbru,oregano,tea tree,palmarosa,dafin,geranium,cuisoare.

Uleiul din coaja de nuc negru este obtinut prin macerarea cojilor verzi de juglans nigra in ulei de cocos virgin.Nucul negru este cel mai puternic si cel mai eficient antiparazitar natural, are proprietăţi puternic antimicotice, antiseptice, antiparazitare, antibacteriene şi antivirale. Se foloseste ca adjuvant pentru tratarea ulceratiilor pielii, arsurilor, degeraturilor, plagilor purulente, hemoroizilor, negilor, furunculelor, eczemelor, dermatitelor de contact si in impetigo . Coaja de nuc negru contine juglona,un antifungic dovedit prin cercetari stiintifice, cantităţi importante de Omega3, tanin, iodin, vitamina C, betacaroten, vitaminele B1, B2,B6. Este utilizata în tratamentul afecţiunilor dermatologice, alergice, ale infcţiilor virale cum ar fi: herpes, Herpes Simplex, epidermofiția (piciorul atletului), dermatofiția (pitiriazis versicolor), ulcer varicos, prurit, și eczemă. Tinctura din coaja crudă, verde, a nucului negru este folosită ca remediu pentru acnee, cancer, psoriasis, negi, alunițe și infecții bacteriene.

Scoarta din pau d Árco impresioneaza prin multitudinea de afectiuni impotriva carora actioneaza,mai ales afectiuni cauzate de fungi si virusi: : Candida albicans, Schisostoma Mansoni, stafilococ auriu, bacilul subtilis, Escherichia coli, Salmonella typhy si Shigella dysenteriae.
Este puternic antifungica, antivirala, antibacteriana, antiparazitara, antitumorala.
Proprietatile antimicotice sunt legate de prezenta in scoarta a xilodinei, care in combinatie cu lapacolul inhiba cresterea multor specii de ciuperci microscopice, inclusiv a celor vaginale (candida, tricofiton). Chiar si lemnul de arborele furnicilor este extrem de rezistent la actiunea diverselor ciuperci: pe trunchiul arborelui furnicilor niciodata nu cresc ciuperci. Datorita efectelor sale anti-fungice si antivirale, recunoscute pe scara larga, se recomanda si in cazuri de cancer de piele,candida sau herpes, respectiv in lupta impotriva virusului HIV.
Lapacolul este substanta de baza din scoarta care asigura actiunea antibacteriana a plantei. Se afla in stratul interior al scoartei, impiedicand cresterea si multiplicarea microorganismelor gram-pozitive (stafilococi, streptococi) si celor gram-negative (brucella).
Actiunea antivirala a scoartei este determinata de capacitatea lapacolului de a inhiba productia de enzime, in lipsa carora multiplicarea virusilor nu poate avea loc. Scoarta de arborele furnicilor este benefica impotriva virusilor de gripa, herpes, viroze respiratorii etc.
Actiunea antiparazitara a scoartei arborelui furnicilor se manifesta prin capacitatea sa de a inhiba multiplicarea si dezvoltarea parazitilor intracelulari. Impiedica invaziile protozoarelor patogene, creand un mediu nefavorabil pentru parazitii adaptabili. Se utilizeaza cu succes in programele de fitoterapie antiparazitar.

Uleiul de neem are efecte aproape magice asupra afectiunilor cronice ale pielii si care adesea nu raspund la tratamentele clasice:acnee,psoriazis,eczeme mancarimi,zona zoster,herpes,infectii fungice,matreata,deferite infecti ale scalpului,se amelioreaza in mod clar prin folosirea constanta preparatelor cu neem.Aplicat extern,nu are reactii adverse.
Aplicat in sampoane ,balsamuri si lotiuni,uleiul de neem trateaza cu succes diferitele afectiuni ale scalpului,matreata si psoriazisul scalpului,dermatita seboreica,caderea masiva a parului,par excesiv de gras.Aplicat local in infectiile fungice ale unghiei,da rezultate foarte bune si in scurt timp unghia redevine sanatoasa.
Desi inca se studiaza mecanismul prin care acestea sunt distruse prin folosirea preparatelor cu neem,toti cercetatorii au ajuns la aceiasi concluzie,neemul actioneaza benefic in infectiile fungice,candida,herpes,ciuperca piciorului sau piciorul de atlet,tinea versicolor(sau pitiriazis versicolor)diferite infectii fungice ale scalpului. Insecticid.Utilizat pe piele,tine la departare toate tipurile de insecte,tantari,purici ,capuse.Este un ingredient nelipsit in sampoanele naturale pentru animalele de companie.In tara de origine este folosit ca si inscticid natural pentru culturi,find eficient pentru mai mult de 200 de daunatori,fiind totl inofensiv pentru mediu,animale,pasari sau om.
Teste recente efectuate in Germania au demonstrat ca extractele din neem sunt toxice pentru virusul herpetic pe care il distruge,grabind vindecarea rapida a ranilor.
Are actiune antibacteriana cu spectru larg impotriva microorganismelor Gram pozitive si Gram negative.

Uleiul de chimen negru,mai putin cunoscut dar cu proprietati extraordinare este unul din putinele extracte naturale ce distruge MRSA,stafilocoul auriu extrem de rezistent la o gama larga de antibiotice.Este folosit ca adjuvant in tratarea psoriazisului,regleaza balanta dintre proliferarea de celule imunitare si cresterea numarului de celule anormale.Studii recente demonstreaza o eficienta deosebita in cazul eczemelor. Eczema este o afectiune caracterizata prin inflamarea pielii,insotite de mancarimi si pete rosii ce supureaza si apoi formeaza cruste. Un test clinic care a comparat efectele uleiului de Nigella sativa aplicat de doua ori pe zi cu o crema cu steroizi, conventionala (Betamethasone) pentru eczeme pe maini a concluzionat ca ambele sunt la fel de eficiente in reducerea simptomelor, cu avantajul imens al uleiului de chimen prin lipsa efectelor secundate specifica corticosteroizilor.
Pe langa acestea are si proprietati puternic antifungice,antitumorale,este antioxidant si antiinflamator.

Uleiul esential de oregano este un antifungic de exceptie.studiile in vitro demonstreaza ca uleiul esential de oregano blocheaza dezvoltarea diversilor fungi precum ciuperca Candida, eliminand aceste ciuperci din organism. Aceasta are un efect antimicrobian pe un spectru larg de bacterii, inclusiv Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterica si Staphylococcus aureus.S-a dovedit ca oregano, datorita continutului de carvacrol, actioneaza mai bine decat antibioticele, distrugand si microbii rezistenti la aceste medicamente. Actiunea ii este completata de uleiul esential de tea tree,un ulei cu proprietati multiple:antiseptic, puternic antibacterian,antimicotic, antiviral ,detoxifiant, insecticid,stimulent,dezinfectant.
Actiunea ii este completata de uleiul esential de tea tree,un ulei cu proprietati multiple:antiseptic, puternic antibacterian,antimicotic, antiviral ,detoxifiant, insecticid,stimulent,dezinfectant.

Uleiul esential de cimbru are un efect antifungic si antibacterian puternic si cu spectru larg, foarte rar in lumea plantelor medicinale. Un studiu facut in anul 2008 de un colectiv de cercetatori sarbi de la institutul "Sinisa Stankovic" din Belgrad pe 17 specii de ciuperci parazite a concluzionat ca uleiul essential de cimbru este mult mai puternic decat un produs de sinteza antifungic, bifonazolul, dar si decat uleiul volatil al altor plante cu actiune antifungica demonstrata (menta, chimen, fenicul). Mai multe studii facute in laboratoare sau spitale din Germania, Spania, Elvetia, Japonia, Anglia ori Romania au arata faptul ca cimbrul, in special uleiul volatil obtinut din el, are efecte antibiotice extrem de puternice si cu un spectru foarte larg. S-a demonstrat ca bacteriile nu pot dezvolta rezistenta la uleiul de cimbru, asa cum o fac in cazul antibioticelor de sinteza, deoarece acest ulei are componente atat de multe si de variate, incat face imposibila o adaptare a microorganismelor.Este eficient impotriva: Staphylococcus aureus (produce infectii urinare, respiratorii), Clostridium botulinum (produce botulism), Eschericcia choli (produce infectii reno-urinare si digestive), Shigella sonnei (produce toxiinfectie alimentara, dizenterie), Bacillus subtilis (produce gastro-enterita), Salmonella enteridis (produce toxiinfectie alimentara), Campylobacter jejuni (produce infectii gastro-intestinale), Lysteria moncytogenes (produce infectii care afecteaza sistemul digestiv si cel nervos).

Uleiul esential de dafin este antibacterian cu spectru larg, antifungic şi antalgic recunoscut, folosit pentru igienă orală, micoze şi infecţii cutanate, inflamaţii.

Imaginea este cu titlul de prezentare,lotul actual este ambalat in sticla ambra prevazuta cu dop picurator.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: uleiuri si extracte naturale

Dimensiuni: 30 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Întotdeauna promptitudine,multumesc

    01.03.2024