Bratara barbateasca/bratara unisex/bratara talisman/bratara femei/bratara din onix si sodalit

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Acesoriile sunt elemente definitorii ale tinutei, care vin in completarea pieselor vestimentare si fac legatura intre ele. Bijuteriile sunt cele care dau personalitate unei tinute si fac ca aceasta sa fie reprezentativa unei anumite persoane. Un accesoriu potrivit este deajuns pentru a scoate o tinuta in evidenta. Bijuteriile sunt ornamente personale (cercei, lanturi, bratari, inele) si au in exclusivitate functie decorativa, fiind dedicate atat femeilor cat si barbatilor.Astazi va propun o bijuterie unisex,ce poate fi purtata in orice moment al zilei atat de barbati cat si de femei.O bratara fina si delicata ce in mod sigur va face diferenta,o bratara din onix fatetat cu margele tubulare din piatra de sodalit intre care am intercalat distantiere din argint tibetan,o bratara talisman menita sa va ajute si sa va protejeze

Sodalit - O excelentâ piatră pentru minte, înlătură confuzia mentală şi limitarea intelectuală. Favorizează gândirea raţională, obiectivitatea, adevărul şi percepţia intuitivă, precum şi exprimarea sentimentelor. Calmând mintea, permite recepţionarea informaţiilor inedite. Incită la îndepărtarea condiţionărilor mentale vechi şi a întorsăturilor rigide ale spiritului, creând un spaţiu unde pot fi materializate noile idei.

In plan psihologic, aduce echilibru emoţional şi calmează atacurile de panică. Transformă personalitatea defensivă sau excesiv de sensibilă, permiţând inimii să elibereze frica, fobiile, culpabilitatea şi mecanismele de control care ne împiedică să fim noi înşine. Măreşte respectul de sine, acceptarea şi încrederea de sine.

Onixul - este o piatra datatoare de putere, care ofera sprijin in situatiile dificile sau confuze sau in perioadele care genereaza un stres mental sau fizic urias. Faciliteaza centrarea energiei si alinierea ei cu o putere superioara. Onixul ne poate ajuta sa vedem in viitor, iar prin capacitatea sa de a conferi o mare putere personala contribuie la controlul propriului destin. Aceasta piatra promoveaza vigoare, vitalitate si rezistenta durabila. Onixul ajuta la invatarea lectiilor de viata, stimuleaza increderea in sine si ne ajuta sa ne simtim in largul nostru in orice circumstante.

Onixul este o piatra a secretelor si ne ajuta sa nu ne dam in vileag propriile secrete. Pe de alta parte, pastreaza amintirea tuturor lucrurilor care i s-au intamplat purtatorului sau.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: distantiere din argint tibetan, guta elastica, pietre tubulare din sodalit, sfere de onix fatetat

Dimensiuni: marime universala,baza bratara din guta elastica

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe!

    Anonim | 18.02.2024

  • Foarte drăguțe. Un mărțișor care poate fi utilizat și altfel după! Mulțumim mult!

    Anonim | 01.02.2024

  • Produsele sunt foarte frumoase si deosebite. Colaborare si comunicare excelente.

    Anonim | 13.01.2024

  • Minunata, imi plac si pietrele si charmul. Multumesc.

    Anonim | 13.01.2024

  • Din nou o combinatie fermecatoare de clasic si modern intr -o minunata bijuterie statement.

    Anonim | 13.01.2024