Cercei din inox auriu cu acvamarin 6mm si cuart roz 8mm

35 LEI

Cercei din inox auriu cu acvamarin 6mm si cuart roz 8mm.

De-a lungul istoriei, acvamarinului i s-au atribuit foarte multe proprietăți și a fost parte din legende și povești. Romanii credeau că pentru zeul mării, Neptun, această piatră este sacră. Pentru sumerieni, egipteni și evrei era un simbol al fericirii și al tinereții veșnice.
Denumire: Denumirea acestui cristal provine din latinescul aqua marin însemnând apa mării. Încă din denumire acest cristal este atribuit regatelor antice ale apelor. Denumirea descrie foarte bine culoarea și nuanțele în care se găsește acest cristal. Acvamarinul este considerat ca fiind un cristal care are un efect calmant și care susține fluxul vieții. Din acest punct de vedere Acvamarinul mai este numit si linistitorul. Elementul specific Acvmarinului este apa, iar energia specifica acestui cristal este cea feminină, receptivă, având polaritatea Yin.
Se spune că acvamarinul are o influență puternica asupra relațiilor, în special a căsătoriei. Puterea acvamarinului asigură o casnicie lungă și fericită, motiv pentru care este piatra perfectă de făcut cadou cu ocazia aniversărilor. În mod tradițional, acvamarinul este piatra celor născuti în luna martie.
Acvamarinul este și o piatră a Eliberării, ajutând la ruperea de atasamente și de vechile tipare, de relațiile nocive și de diversele feluri de a fi. Este foarte util pentru cei care țin ranchiună, ajutându-i să ierte, să meargă mai departe și să lase în trecut ceea ce este deja trecut. Energiile profunde ale Acvamarinului susțin în situațiile actuale de schimbare continuă și rapidă la nivel energetic , dând la o parte rezistență și înlăturând frica de necunoscut. Este un aliat de încredere când bagajul interior și cel exterior au devenit prea grele. Îi ajută în special pe cei care sunt foarte atașați de lucrurile materiale și vor sa strangă cât mai mult in planul fizic.

Duritate: 7,5 din 10
Zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balanță, Scorpion, Vărsător, Pești
Localizare: Brazilia


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Inox, acvamarin si cuart roz

Dimensiuni: 6mm si 8mm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Felicitări pentru calitatea brățărilor și promptitudinea livrării!

    Anonim | 20.12.2023

  • Calitate superioara! Recomand!

    Anonim | 05.11.2023

  • Este superb lucrată și foarte frumoasă.

    Anonim | 14.08.2023

  • aventurinul e la mare concurenta cu labradoritul, asa am fost ispitita de amandoua, minunate, benefice energetic, Pulsera chiar stie ce sa ofere, multumiri din toata inima, cu admiratie Gina!

    07.05.2023

  • magnifica labradorescenta pietrelor, un colier superb,il port cu mare drag ptr ca energia lui benefica ma incarca pozitiv, cu toata admiratia, Gina!

    07.05.2023