Cercei handmade din sarma si margele tibetane

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


O pereche de cercei cu margele tibetane cu 6 cabochoane din pietre semipretioase(onix, aventurin, carneol,
ametist, jad verde, agata galbena) montate pe sarma de cupru placata cu argint(antialergica si tratata contra oxidarii),o pereche de cercei deosebiti ca si model plini de energie pozitiva,usor de asortat,o pereche de cercei ce pot fi purtati in orice moment al zilei.

Ametistul este recomandat zodiilor: Berbec, Varsator.Se recomanda pentru stimularea rabdarii, clarviziunii si a intelepciunii.

Onixul negru ne vindecă de singurătate, ajutându-ne să ne simțim iubiți și protejați.recomandat zodiilorBerbec, Leu, Fecioara, Sagetator, Capricorn.

Aventurinul este recomandat zodiilor:Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta și Săgetator, cu un accent special pe Berbec și Leu; folosit ca talisman, aventurinul este piatra Racului. Guvernat de planeta Mercur, aventurinul împrumută din energia și influențele acesteia aducând purtatorului sustinere si reușita in domeniile vizate de aceasta planeta: bani, afaceri, prosperitate, afirmare intelectuală, bună relaționare și comunicare, fiind o alegere ideală pentru oameni de afaceri, comercianti, consilieri. Nu degeaba este aventurinul văzut ca o piatră a norocului, a profitului, a prosperitații, ce sprijină demersurile făcute pentru a avea siguranța financiară la batrânețe.

Carneolul este pietra recomandata zodiilor:Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Capricorn.Talisman norocos al fecioarei.Este o piatra a norocului, succesului, prosperitatii, iubirii pasionale, a fraternitatii si intelegerii intre oameni
O piatra energetica, foarte stimulativa in orice plan al vietii, il face pe purtator sa ia initativa si sa actioneze

Agata este de asemenea o piatra a longevitatii, a protectiei casniciei, a norocului, ce stimuleaza capacitatea de concentrare, dezvolta creativitatea si increderea in fortele proprii. Se spune ca cei care poarta bijuterii cu pietre de agata sunt feriti de rau, agata avand rolul de a transforma energiile malefice in energii pozitive, constructive. Este piatra tuturor zodiilor,talisman norocos pentru Gemeni.

Jadul este piatra recomandata zodiilor:Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Capricorn, Pesti.Talisman norocos al leului.
Este o:
Piatra a viselor
Piatra a fidelitatii si a dragostei
Piatra a linistii si pacii
Piatra a norocului si a prosperitatii
Piatra a longevitatii si intelepciunii


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: margea tibetana cu 6 pietre se, sarma de cupru placata cu argi, sfera agat 5mm, sfera aventurin 5mm, sfera carneol 5mm, sfera onix 5mm

Dimensiuni: 8 cm lungime
margea - 25*21mm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe!

    Anonim | 18.02.2024

  • Foarte drăguțe. Un mărțișor care poate fi utilizat și altfel după! Mulțumim mult!

    Anonim | 01.02.2024

  • Produsele sunt foarte frumoase si deosebite. Colaborare si comunicare excelente.

    Anonim | 13.01.2024

  • Minunata, imi plac si pietrele si charmul. Multumesc.

    Anonim | 13.01.2024

  • Din nou o combinatie fermecatoare de clasic si modern intr -o minunata bijuterie statement.

    Anonim | 13.01.2024