GOLDLIFTCREAM CU CERAMIDE SI HYALURON 50 ML

64,02 LEI66 LEI

GOLDLIFTCREAM CU CERAMIDE SI ACID HYALURON ( efect vizibil in 10 zile)
CONTINE: ulei argan, ulei caise, ulei macadamia, ulei strugure, ulei orez( TARATE), ulei migdale, ulei germeni de grau, ulei sofranel, ulei abyshea, ulei avocado, ceara albine, emulsifiant vegetal, apa florala ( lavanda, trandafiri, salvie) , extract galbenele, extract ceai verde, extract nalba, extract musetel, extract mure, extract macese, extract afine, extract castravete, extract seminte struguri rosii, extract salvie, tinctura de benzoe, extract seminte de grapefruit, acid Hyaluron, colagen marin, ceramide IIIB ( certtificat ECOCERT).

EFECTE VIZIVILE IN 10 ZILE ( testat personal)!
CERAMIDELE MAI SUNT DENUMITE SI AURUL COSMETIC MODERN!
CERAMIDELE : sunt un component al lipidelor din piele,ele îndeplinesc rolul cimentului între celule, adică formează bariera de apă şi lipide a epidermei. În afară ceramidelor 40-50% , din această barieră mai fac parte colesterolul 25-35 % şi acizii graşi liberi. Această barieră are aspectul unei sticle de cristal subţire. Această construcţie păstrează sau nu apa în piele cu alte cuvinde decide gradul de hidratare al pielii.
Ceramidele formează un zid de protecţie a pielii, previne deshidratarea, reglează cantitatea de apă absorbită şi asigură pătrunderea optimă a produselor cosmeticelor în piele.
Odată cu îmbătrânirea şi ca urmare a unor afecţiuni, ceramidele se reduc din organism. Epiderma din care lipsesc ceramidele devine mai subţire, mai puţin elastică şi se întăreşte. Ca efect al îmbătrânirii, apar ridurile.
Ceramidele conţinute în produsele cosmetice (glicoceramide, pseudoceramide) pătrund în piele, protejând-o de acţiunea factorilor exteriori şi împiedică uscarea ei.

ULEIUL DE SOFRANEL contine un procent ridicat de acizi grasi nesaturati fata de alte uleiuri vegetale si foarte slab in acizi grasi saturati.Are un continut ridicat de vitamina E, cca34%, aceasta fiind un antioxidant ce lupta impotriva radicalilor liberi.

ULEIUL DE TARATE DE OREZ ESTE FOLOSIT INCA DIN CELE MAI VECHI TIMPURI IN ASIA.
STIATI CA exista cel putin 3000 de varietati de orez. Noi cunoastem orezul decorticat, adica este inlaturata coaja care este cea mai bogata in vitamine , minerale, oligoelemente.
CONTINE: VITAMINELE A, B ( TOT GRUPUL), K, E, HIDARTI DE CARBON, FIER, SODIU, POTASIU, SULF, MAGNEZIU, MANGAN , CLOR, IOD, ZINC, FLUOR, SQUALANE.

ULEIUL DE ARGAN conţine un impresionant număr de vitamine, agenţi anti-inflamatorii, acizi graşi mono şi polinesaturaţi (circa 80%), dintre care 34% acid linoleic (omega-6) , vitamine E, A şi F, fenoli şi triterpeni. Unele dintre aceste substanţe sunt folositoare şi în industria cosmetică, unde uleiul de argan începe să joace un rol tot mai important.

ULEIUL ABYSHEA e este foarte usor absorbit in tesutul epidermal, care generează o textură semnificativ mai fina la nivelul pielii. Uleiul funcţionează la fel de bine, chiar dacă pielea este foarte uscata si ridata. EL de asemenea, îmbunătăţeşte semnificativ tonul si textura pielii, şi îl face potrivit pentru toate vârstele.

ULEIUL DE SEMINTE DE STRUGURI reprezinta unul dintre cele mai puternice uleiuri cu rol antioxidant, contribuind la mentinerea elasticitatii vaselor de sange si la scaderea nivelului colesterolului. Ajuta de asemenea la prevenirea hipertensiunii arteriale. Are rol de protejare a sistemului circulator, marind totodata capacitatea de rezistenta a sistemului imunitar. Uleiul de samburi de struguri este bogat in substante minerale precum cupru, seleniu, zinc. In plus, contine vitamina E si vitamina F si protianidine, ce au un efect antiimbatranire de 50 de ori mai puternic decat cel al faimoasei vitamine E.

ULEIUL DE CAISE CONTINE: ACID OLEIC, ACID LINOLEIC, ACID PANTOTHENIC, TOCOPHEROL, MAGNEZIU, POTASIU, VITAMINELE A, B C, MINERALE SI OLIGOELEMENTE.
INTREBUINTARI : HIDRATANT, PUTERNIC EMOLIENT, AJUTA LA PASTRAREA FLEXIBILITATII PIELEII, AJUTA LA PROTECTIE UV, PATRUNDE USOR IN PIELE, AJUTA LA STABILIZAREA EMULSIILOR.

ULEIUL DE MACADAMIA previne imbatranirea prematura a pielii, are efect nutritiv si actioneaza la nivel celular pentru refacerea integritatii pielii. este un ulei cu o absorbtie rapida, util pentru vindecarea leziunilor, zgarieturilor si a iritatiilor.
Proprietati : regenerant, emolient, penetrant, nu lasa urme grase, reechilibrant al tenului mixt si gras, catifelant, confera finete pielii, antioxidant.

ULEIUL DE MIGDALE este utilizat încă din antichitate de către egiptenii din înalta societate pentru prepararea produselor de masaj, uleiul de migdale face parte şi din tratamentele cosmetice contemporane, fiind cultivat astăzi în special în ţinuturile însorite şi călduroase din Spania, California, Italia şi China.
Uleiul de migdale este azi unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele. Deoarece nu este foarte penetrant, reprezintă o bună bază de masaj, şi purtător de principii active din uleiurile esenţiale şi diversele ingrediente cosmetice.

EXTRACTUL DE CEAI VERDE: indicat pentru orice tip de ten, echilibrandu-i nivelul de hidratare;
-este foarte bogat in anioxidanti, vitamina C si E, glucide, aminoacizi, flourina, si saruri minerale (sulf, calciu, potasiu).
- are continut scazut de teina (deci nu iti da o stare de somnolenta);
- pastreaza pielea tanara: ceaiul verde reduce riscul imbatranirii premature a pielii si de aceea este des intalnit in compozitia produselor destinate infrumusetarii si ingrijirii;
- are efect exfoliant si tonic: tenul tau va straluci de frumusete si va fi mai luminos;
-contribuie la combaterea acneei: mastile faciale cu ceai verde sunt recunoscute pentru efectul astringent, benefic in cazul porilor dilatati si al tenului acneic.

EXTRACTUL DE MURE are actiune antioxidanta puternica, protejeaza pielea contra actiunii nocive a radicalilor liberi, intarzie imbatranirea pielii si aparitia ridurilor, reda luminozitatea si prospetimea tenului.

ACIDUL HYALURONIC este o proteina continuta in corpul uman si este componenta importanta a cartilajelor.Fiind folosita cu precadere in tratarea osteoatritelor, inflamatiilor cartilajelor. ROLUL IMPORTANT AL ACIDULUI HYALURON este redarea elasticitatii stratului epidermal, fiind folosit cu foarte bune rezultate in cosmetica moderna.UTILIZARI : reparator dermal, tonifiant, hidratant, protector.

Odata cu trecerea anilor scade si cantitatea de coenzima Q10 din organism, impunadu-se suplimentarea ei prin hrana. Se gaseste in carne, peste, alune, uleiuri vegetale, germeni de grau si soia, dar si in cosmeticele cu actiune elasticizanta. Cremele care contin coenzima Q10 sunt destinate tuturor tipurilor de ten. Distrug radicalii liberi si reduc viteza de imbatranire a pielii. Aplicand creme ce contin coenzima Q10, pielea devine mai hidratata si mai supla.

Crema prin compozitia ei unica de uleiuri si extracte ajuta la cresterea productiei de colagen, umpland ridurile chiar si cele adanci.
Un produs excelent cu raportul calitate/ pret deosebita

ATENTIE : TOATE CREMELE TEN VOR FI AMBALATE IN RECIPIENT AIRLESS, pentru o mai buna pastrare a ingredientelor active, pentru un contact minim cu mediul exterior


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Produs natural

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024