HYDRATATION INTENSE - FACE CREAM

58 LEI

100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente certificate bio.

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (de: catina, sofranel, migdale dulci, orez), unt de Shea, ceara emulsionanta vegetala, xanthana, acid hialuronic - gel, activ Hydratation Intense, vitamine (E, B5), alantoina, uleiuri esentiale bio (de: Lavanda, Lamaie, Menta).

Efecte- tinta: hidrateaza intens pielea, in profunzime si de durata.
ULEI DE SOFRANEL - foarte bogat in: vitamineleC si K, omega-6 si acid oleic- in procentul cel mai mare in comparatie cu alte uleiuri vegetale.
ULEIUL DE OREZ - indeal pentru: o piele matura (= actiune puternica anti-aging) si piele sensibila / couperose (= reactiveaza microcirculatia sanguina la nivelul tenului).
ULEIUL DE MIGDALE - unul dintre cele mai protectoare si emoliente, foarte pretios si indispensabil pentru piele.Restabileste filmul hidrolipidic al pielii, necesar pentru o piele tonica si elastica. Hraneste intens pielea, fiind un ,,aliat pretios'' in lupta de prevenire a ridurilor si a ,,lasarii tenului''.
HYDRATATION INTENSE -este un activ hidratant ultraperformant, adaptat atat pentru ten cat si corp. Efectul hidratant este imediat si de lunga durata, asigurand astfel elasticitatea si supletea pielii. util pentru toate tipurile de ten, si in mod particular pentru pielea deshidratata, uscata ori agresata de vant sau soare.
ALANTOINA - activ hidratant, lenitiv, reepitelizant (escoriatii, acnee, cicatrici, riduri).
PROVITAMINA B5 - activ puternic hidratant, emolient, lenitiv si cicatrizant cutanat; este ingredientul preferat al multor preparate dermato-cosmetice destinate pielii uscate ori iritate.Atenueaza eriteme, dermatite cauzate de lungi expuneri solare.
VITAMINA E - este vitala pentru organism (= blocheaza actiunea radicalilor liberi ce ataca membranele celulare de orice fel, fie ca e vorba despre piele sau alt organ) / aciune anti-oxidanta, anti-aging.
Conservare : 1-3 luni (in conditii de igiena optima), ferit de caldura si lumina.
Pentru o mai buna conservare, se recomanda patrarea preparatului in frigider!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: B5, Lamaie, Menta, acid hialuronic gel, activ Hydratation Intense, alantoina, ceara de albine, migdale dulci, orez, sofranel, uleiuri esentiale bio de Lav, uleiuri vegetale bio de cati, unt de Shea, vitamine E, xanthana

Dimensiuni: 30 grame = 58 lei
50 grame = 97 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023