,,MIRACOL'' - CREMA CONTUR OCHI (ANTIRID, ANTI-CEARCAN, REPULPANTA)

54 LEI

100% NATURALA (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizata HANDMADE.
Ingrediente: ulei de orez bio, ceara albine, hidrolate (de: Rose,Imortele, Morcov), activi ( Acid hialuronic gel, Relax'rides), ulei esential bio de Lemongrass.
Efecte - tinta: antirid si anti-cearcan garantat, decongestioneaza si calmeaza regiunea orbiculara, precum si repulpanta.
ULEIUL DE OREZ - prezinta o importanta activitate anti-oxidanta; are capacitatea de a ecrana radiatiile UV protejand astfel pielea de efectele nocive ale soarelui.
HIDROLATUL DE ROSE - strange porii si tonifica pielea, regenereaza pielea si ,,franeaza'' imbatranirea pielii, calmeaza reactiile alergice ori roseata pielii. Se poate utiliza pe toate tenurile, dar efectele cele mai vizibile sunt: pe o piele reactiva, couperozica, ori matura.
HIDROLATUL DE IMORTELE - este util mai intai de toate pentru CEARCANE (=reactiveaza microcirculatia sanguina la nivelul regiunii orbiculare si astfel sunt estompate cearcanele).
HIDROLATUL DE MORCOV - tonifica si revigoreaza pielea terna/ obosita / matura ori devitalizata, regenereaza pielea degradata / iritata, antiinflamator , util pentru couperose.
ACIDUL HIALURONIC - activ anti-age, hidratant si intens repulpant. Este extras din : grau ori creasta de cocos. Proprietatile sale: hidratant, anti-deshidratant (adica formeaza pe suprafata pielii un film non-ocluziv foarte fin, care impedica deshidratarea pielii.); repulpant si anti-age (combate ridurile mari si mici), face pielea moale. Utilizarile acidului hialuronic: repararea ridurilor mari si mici, hidratarea pielii deshidratate, ingrijirea pielii mature.
RELAX'RIDES - extractul unei plante (Acmella Oleracea) din Oceanul Indian, utilizata de foarte mult timp ca aliment si medicament. Proprietatile sale: antirid (= previne si trateaza ridurile), diminueaza imediat microcontractiile cutanate responsabile de formarea ridurilor faciale, mai ales a celor de expresie (,,laba gastii''- de la ochi, santul naso-labial, ridurile fruntii), diminueaza profund ridurile (le netezeste, efect vizibil inca de la primele aplicari). Utilizarile Relax'rides: riduri incipiente, riduri de expresie, conturul ochilor sau buze, piele stresata / crispata marcata de ,,riduri cauzate de griji''.
ULEIUL ESENTIAL DE LEMONGRASS - tonifica tesuturile, amelioreaza circulatia sanguina, anti-inflamator.
Valabilitate: 3 luni (pastrare in frigider!!!!)
Mod de utilizare: se aplica (dimineata) pe conturul ochilor, usor, fara a intinde pielea.
Preparatul nu se afla in stoc, el fiind in intregime natural, se prepara in momentul primirii comenzii.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Imortele, Morcov, Relax rides, activi Acid hialuronic gel, ceara albine, hidrolate de Rose, ulei de orez bio, ulei esential bio de Lemongras

Dimensiuni: 30 grame = 54 lei
50 grame = 80 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023