Pandantive din pietre semipretioase

De la 20 LEI35 LEI

Pandantive din pietre semipretioase in cusca de sarma de cupru placata cu argint sau cu aur(antialergica si tratata contra oxidarii).Citrin,lapis lazuli si sodalit,trei talismane,fine si delicate ce pot fi purtate in orice moment al zilei.

SODALIT - Talisman norocos al sagetatorului,benefica si pentru zodiile:Taur, Fecioara, Balanta, Scorpion, Capricorn, Varsator, Pesti. Este recomandat oricaror scopuri patronate de Jupiter: calatorii, realizare socio-profesionala, bunastare, succes, noroc, sansa, bogatie (financiara si spirituala deopotriva), spiritualitate, cunoastere, elevare spirituala, vocatie, atingerea marilor telurilor, optimism, bucurie de a trai, ascensiune dreptate, sau de Uranus: explorare de noi directii, planuri de viitor, succes, expansiunea constiintei, schimbare pozitiva, revolutie personala, indrazneala de a porni pe cai nebatatorite, prietenie, asociere, colaborare, simpatie. Deschide calea spre viitor si spre implinirea personala. Incurajeaza spre exprimarea personalitatii in libertate deplina, fara limite, sau spre aprofundarea unei forme superioare de cunoastere: spiritualitate, astrologie, cultura, religie, filosofie, educatie. Protejeaza impotriva monotoniei, a plafonarii, a limitarii orizonturilor, a ghinionului si energiilor negative. Mesajul cristalului albastru: deschide-ti mintea, fii liber sa te exprimi, extinde-te, cauta, exploreaza, fii original si creativ!

CITRIN - ESTE O PIATRA:
A succesului, a abundentei, a prosperitatii, a banilor, a afacerilor bune
Este o piatra care nu inmagazineaza in ea energia negativa, de aceea nu necesita purificari prea frecvente
A regenerarii si noilor inceputuri.
Piatra asociata ARHANGHELULUI GABRIEL ingerul mesager, cel care ajuta pe cei care au ceva de comunicat (scriitori, profesori, jurnalisti etc), cel care sprijina orice act al comunicarii, ingerul mamelor si al copiilor, ingerul sperantei.
ASIGURA PROTECTIE
Foarte puternic rol protector!
Fereste de energii negative
Impotriva raului (una din cele mai mari influente in acest sens)
Protejeaza somnul (e bine sa aveti un cristal de citrin in dormitor, langa pat, sub pat, sub perna)
Protejeaza calatoriile (e bine sa aveti unul in geanta, in valiza, in masina cand plecati la drum)
Protejeaza educatia (e bine sa purtati citrin pe timpul cursurilor sau copilul dv sa poarte unul in ghiozdan sau la gat in timpul scolarizarii)
Protejeaza relatiile inter-personale, surorile, familia
ADUCE, CONFERA, INSPIRA:
Caldura, bucurie, optimism, armonie, bunatate, noroc, pace, fericire, senzualitate
Piatra a zodiilor: berbec,taur,gemeni,leu,fecioara,balanta,sagetator si pesti.

LAPIS LAZULI - Multi oameni sunt atrasi de albastrul profund misterios de Lapis Lazuli, sau Lapis. Aceasta este una dintre cele mai vechi pietre "spirituale", primul extras in urma cu sase mii ani in Afganistan. Numele sau provine de la cuvantul latin Lapis, care inseamna piatra, iar Azul cuvant arab, care inseamna albastru. Lapis Lazuli este considerat ca fiind o piatra solida, de aceea este folosita in bijuterii, cum ar fi bratari, coliere, pandantive si inele.
Lapis Lazuli este piatra cerului, iti transmite puritate, libertate si fericire. Aceasta piatra iti aduce noroc in dragoste, pace interioara si fericire. Lapis este asociat cu semnele astrologice Sagetator si Balanta si planetele Neptun si Venus. Esti sub semnul Sagetatorului sau a Balantei? Trebuie sa ai la colectia ta de bijuterii o bijuterie cu Lapis Lazuli. Aceasta piatra este indicata femeilor insarcinate. Daca esti insarcinata poarta bijuterii cu Lapis.
In piramidele Egiptene au fost gasite mici obiecte confectionate din Lapis. A fost utilizat de babilonieni, iar pentru chinezii antici era un simbol al puterii. Din acest material grecii si romanii au scluptat figurine, amulete, vase si sigilii. Lapis Lazuli este o piatra de protectie. Se spune ca daca porti o bijuterie cu Lapis Lazuli, se atenueaza durerile de cap, scade tensiunea arteriala, febra, se reduc durerile menstruale. Piatra Lapis Lazuli se descarca in apa dedurizata, apoi se incarca pentru scurt timp la soare. Lapis Lazuli este destul de moale, asa ca nu ar trebui sa fie inmuiata in apa pentru o perioada lunga de timp. Dupa curatare, usuca imediat piatra. De asemenea, ai grija daca porti bijuterii lapis, scoate-le inainte de inot. Cu frumusetea izbitoare si proprietatile metafizice, lapis este o piatra semipretioasa esentiala pentru orice colectie. Vrei sa fii libera, sa te detasezi de toate energiile negative ce te inconjoara, sa visezi si sa iti traiesti viata la maxim? Atunci poarta mereu la gat un colier cu Lapis Lazuli.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: citrin, lapis lazuli, sarma de cupru placata cu aur, sodalit

Dimensiuni: Pandantiv Sodalit- 1,5**2*4cm lungime
Panantiv Citrin - 3*3 cm lungime
Pandantiv Lapis lazuli - 2*2*3cm lungime

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe!

    Anonim | 18.02.2024

  • Foarte drăguțe. Un mărțișor care poate fi utilizat și altfel după! Mulțumim mult!

    Anonim | 01.02.2024

  • Produsele sunt foarte frumoase si deosebite. Colaborare si comunicare excelente.

    Anonim | 13.01.2024

  • Minunata, imi plac si pietrele si charmul. Multumesc.

    Anonim | 13.01.2024

  • Din nou o combinatie fermecatoare de clasic si modern intr -o minunata bijuterie statement.

    Anonim | 13.01.2024