"Pauline, Princess Borghese"

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


cercei pe suport de bronz antichizat. au 5 cm. lungime impreuna cu tortitele.
Personajul acestor cercei este printesa Pauline, cel de-al saselea copil al familiei Bonaparte si sora lui Napoleon Bonaparte. S-a casatorit la rugamintea fratilori ei Joseph si Lucien cu Camillo Borghese, un nobil roman, casatoria aducandu-le amandurora avantaje financiare si Paulinei posibilitatea de a folosi diamantele familiei Borghese. Initial pe cei doi soti ii lega doar o amicitie dar si aceasta treptat s-a transformat in displacere. Dupa caderea lui Napoleon ea si-a vandut toate proprietatile si s-a mutat pe insula Elba, folosind toti banii pentru a imbunatatii situatia fratelui ei. Pauline a fost singura din familia Bonaparte care si-a vizitat fratele in perioada in care acesta a fost exilat pe insula Elba.
Dupa batalia de la Waterloo ea s-a mutat la Roma unde s-a bucurat, atat ea cat si alti membrii ai familiei de protectia Papei Pius al VII-lea. Sotul ei, Camillo s-a mutat in Florenta pentru a se distanta de ea, aici traind timp de 10 ani impreuna cu amanta lui. Cu toate acestea Pauline a insistat pe langa Papa Pius sa il oblige pe sotul ei sa se intoarca la ea, dar dupa trei luni de la intoarcerea lui ea a decedat bolnava fiind de tuberculoza.
Avem deci un personaj istoric ce infrumuseteaza acesti cercei si am convingerea ca si cea care ii va purta va face istorie cu ei :)))


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • E minunată poșeta. E exact ce îmi doream Calitatea- preț este perfectă. Mulțumesc mult!

    20.11.2022

  • Una din cele mai frumoase bijuterii pe care le am!

    Anonim | 19.12.2020

  • Un model de cercei glamour, foarte eleganti, lucrati cu materiale de calitate. Cristalul este de un rosu rubiniu extrem, asa cum imi doream. Multumesc pentru colaborare si un An Nou Fericit!

    Anonim | 14.12.2020

  • Acesti cercei deosebiti si eleganti mi-au completat colectia de bijuterii si ii voi purta cu drag, pentru ca arata foarte bine, au o alura distinsa. Multumesc pentru ofertele prezentate in cadrul magazinului Dvs.

    Anonim | 14.12.2020

  • Întotdeauna o plăcere să văd ce minuni au mai apărut aici și întotdeauna o plăcere să port aceste minuni. Mulțumesc!

    15.08.2020