Un magazin mereu dornic si pregatit sa ii bucure pe cei care il viziteaza.
Comenzile de peste 50 lei vor fi insotite de un cadou ce poate fi ales din categoria produselor gratuite.
Comenzile de peste 100 lei vor fi insotite de un cadou ce poate fi ales din categoria produselor la 10 lei.
Comenzile de peste 150 lei vor fi insotite de un cadou ce poate fi ales din categoria produselor la 15 lei,iar transportul prin posta romana este gratuit.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Ridicare Personala: 0 LEI
  Curier rapid: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  Expedierea coletelor se face prin POSTA ROMANA cu plata la livrare (12 lei taxa de trasport) sau prin CURIERAT RAPID, dar numai dupa ce platiti contravaloarea coletului, in contul meu bancar, urmand ca taxa de transport (care este circa 27 lei) o achitati la livrarea coletului.
  Exista trei variante de plata:

  1. plata ramburs/la ridicarea coletului de la posta (la valoarea coletului se adauga si taxa postala - 12 lei). In cazul in care alegeti aceasta varianta eu voi trimite coletul cu produsele pe care le doriti la adresa indicata. Plata se efectueaza in momentul ridicarii coletului. Adresa furnizata trebuie sa corespunda cu numele si adresa din buletin altfel nu veti putea ridica coletul.
  2. plata in avans in contul meu, caz in care taxa postala este 7 lei . Comanda se livreaza numai dupa ce banii pentru colet au fost virati in cont.

  3. sau prin Pay Pal
  P.S Daca sunteti din Cluj ne putem intalni in oras pentru a va scuti de plata taxelor postale!:)
 • Rambursari si Schimburi

  Se accepta schimbul sau returnarea produsele care va nemultumesc, dar numai in termen de 3 ZILE de la ridicarea coletului.
  In cazul returnarii, veti primi contravaloarea produselor, dar nu si suma care a fost platita pentru taxele de expediere.
  In ambele cazuri (returnare sau schimb), cheltuielile de transport (taxele postale) vor fii achitate de dumneavoastra (cumparator).

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul ucrina. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Imi rezerv dreptul de a anula comanda in cazul in care aveti feedback negativ sau neutru datorat neridicarii coletelor de la posta. In cazul in care nu ridicati coletul nu va mai fi livrat altul decat daca veti plati in avans, plus taxele postale pentru coletul pe care nu l-ati ridicat cu prima ocazie.
  Multumesc pentru intelegere!
 • Informatii Vanzator

 • ucrina a deschis magazinul Breslo pe 27.01.2010.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 04.03.2020