"Queen Anne"

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Anne Boleyn, a fost a doua soție a regelui Henric al VIII-lea al Angliei, cu care s-a căsătorit în ianuarie 1533, la numai patru luni după ce acesta a divorțat de Caterina de Aragon.
Anne a fost crescută în Europa, a fost doamnă de onoare a reginei Maria Tudor (sora lui Henric al VIII-lea) care se căsătorise cu Ludovic al XII-lea al Franței, apoi a reginei în vârstă de 15 ani, Claude a Franței, în slujba căreia a stat vreme de șapte ani. La curtea reginei, și-a îmbunătățit franceza și a devenit interesată de modă și de filosofia religiei. De asemenea a căpătat cunoștințe de cultura a Franței și de etichetă.
Cand Henric al VIII-lea s-a îndrăgostit de ea, aceasta a refuzat să-i devină metresă așa cum o făcuse sora ei, Mary Boleyn, astfel ca una dintre principalele dorințe ale regelui Henric a devenit anularea căsătoriei sale cu Caterina de Aragon pentru a fi liber să se căsătorească cu Anne. Lucru care s-a si intamplat aducand cu el si ruperea Angliei de biserica catolica deoarece Papa a refuzata sa o recunoasca pe Anne ca noua regina a Angliei.
Spre deosebire de orice altă regină a Angliei, Anne a fost încoronată cu coroana Sf. Edward, care până atunci fusese folosită numai la încoronarea monarhilor. Desi o iubea foarte mult regele a fost foarte dezamagit de ea deoarece nu a reusit sa ii daruiasca decat o fiica, Elisabeta (viitoarea Elisabeta I a Angliei).
Anne Boleyn acorda petiții, primea diplomați, prezida întâlniri. A jucat un rol important în poziția internațională a Angliei prin solidificarea alianței cu Franța.
Povestea ei de iubire cu regele Henric al VIII-lea s-a incheiat la fel cum a si inceput, furtunos, e fiind decapitata.
Motto-ul ei era "Cea mai fericită"... iar eu cred ca la fel se va simti si persoana care va purta acesti cercei, deoarece nu va trece neobservata :)
UNICAT!!!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • E minunată poșeta. E exact ce îmi doream Calitatea- preț este perfectă. Mulțumesc mult!

    20.11.2022

  • Una din cele mai frumoase bijuterii pe care le am!

    Anonim | 19.12.2020

  • Un model de cercei glamour, foarte eleganti, lucrati cu materiale de calitate. Cristalul este de un rosu rubiniu extrem, asa cum imi doream. Multumesc pentru colaborare si un An Nou Fericit!

    Anonim | 14.12.2020

  • Acesti cercei deosebiti si eleganti mi-au completat colectia de bijuterii si ii voi purta cu drag, pentru ca arata foarte bine, au o alura distinsa. Multumesc pentru ofertele prezentate in cadrul magazinului Dvs.

    Anonim | 14.12.2020

  • Întotdeauna o plăcere să văd ce minuni au mai apărut aici și întotdeauna o plăcere să port aceste minuni. Mulțumesc!

    15.08.2020