"Queen Victoria"

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Cerceii au 8 cm. lungime si sunt UNICAT!!!
Prin intermediul lor facem cunostinta cu o alta femeie puternica, Victoria, regina Regatului Unit al Marii Britanii si a Irlandei, incepand din 1837 si prima imparateasa a Indiei. Domnia sa ca regina a durat mai mult decât cea a oricărui alt monarh britanic, dar in acelasi timp a fost si cea mai lunga monarhie a unei regine din intreaga istorie (63 de ani). In timpul ei Marea Britanie a cunoscut progrese in toate domeniile, perioada fiind cunoscuta sub numele de Epoca Victoriana. Pe parcursul domniei sale a supravietuit mai multor atentate.
Cei 9 copii si 42 de nepoti s-au casatorit in familii regale din intreaga Europa, castigandu-si astfel numele de "bunica Europei".
S-a casatorit cu varul ei primar, printul Albert al Saxe-Coburg si Gotha, care i-a fost nu numai sot, prieten dar si consilier politic.
La moartea lui a fost foarte devastata, de atunci inainte a purtat doliu toata viata si s-a retras din viata publica, stabilindu-si resedinta in Scotia.
O data cu trecerea timpului se spune ca intre ea si un apropiat al ei, John Brown, a existat o relatie romantica, aceasta insa nu s-a dovedit niciodata. In schimb se spune ca in sicriul ei, la cererea ei, langa ramasitele ei pamintesti s-ar fi pus intr-o parte unul dintre halatele sotului ei, in timp ce in mana stanga tinea o suvita a lui John Brown precum si o fotografie a acestuia. In 2008 s-a facut cunoscut faptul ca inainte de a fi ingropata in mana reginei a fost pus inelul de logodna al mamei lui John Brown.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • E minunată poșeta. E exact ce îmi doream Calitatea- preț este perfectă. Mulțumesc mult!

    20.11.2022

  • Una din cele mai frumoase bijuterii pe care le am!

    Anonim | 19.12.2020

  • Un model de cercei glamour, foarte eleganti, lucrati cu materiale de calitate. Cristalul este de un rosu rubiniu extrem, asa cum imi doream. Multumesc pentru colaborare si un An Nou Fericit!

    Anonim | 14.12.2020

  • Acesti cercei deosebiti si eleganti mi-au completat colectia de bijuterii si ii voi purta cu drag, pentru ca arata foarte bine, au o alura distinsa. Multumesc pentru ofertele prezentate in cadrul magazinului Dvs.

    Anonim | 14.12.2020

  • Întotdeauna o plăcere să văd ce minuni au mai apărut aici și întotdeauna o plăcere să port aceste minuni. Mulțumesc!

    15.08.2020