RENEW - CREMA ANTIAGE, ANTIRID, REGENERANTA, RESTRUCTURANTA

62,70 LEI66 LEI

Folosind crema RENEW - vei exprima zilnic JE T`AIME, vei straluci de bucurie si tinerete !

RENEW este o crema regeneranta care contine principii active deosebite care incetinesc procesul de imbatranire cutanata, distrugerea celulelor pielii datorate stresului oxidativ si prin stilul de viata, prevenind degradarea prematura a colagenului, a fibrelor elastice si a acidului hialuronic din piele.

Este binecunoscut ca fiecare om are o anumita determinare genetica, care va influenta viteza de imbatranire cronologica, fara sa uitam de stilul de viata care are un rol hotarator. In timpul imbatranirii se reduce grasimea fetei, se reduce masa musculara si au loc resorbtii osoase, care vor modifica cu siguranta aspectul tanar al tenului.Calitatea celulelor care compun pielea scade datorita pierderii de colagen, fibre elastice, acid hialuronic, ceramide si apa. O solutie eficienta este realimentarea organismului cu ajutorul cosmeticelor naturale bogate in aceste ingrediente.

RENEW are in compozitie un mix de uleiuri presate la rece , organice si un mix de extracte si substante antiage revolutionare.

COMPOZITIE: ulei argan bio, ulei de borago bio, ulei de seminte de rodie bio, ulei de seminte de macese bio, ulei de seminte de catina bio, ulei de seminte de coacaze bio, ulei de germeni de grau bio, apa florala de moringa ( organica), ceara albine , extracte bio de : goji, rodie, mure, zmeura,aronia, ceai verde, ceai alb, ceai rosu, acmella, floare de colt, nutriceramide IIIB, coenzima Q010, acid hyaluronic, colagen marin, resveratrol, peptide , oligozide,proteina din matase, luteina,vitamina E, extract bio de benzoin styrax( conservant natural).
Folosind crema noastra RENEW vei ajunge sa iti iubesti propriul ten !
O compozitie super premium bogata in principii active fac din aceasta crema un aliat impotriva ridurilor si a imbatranirii tenului .

PRINCIPII ACTIVE:
ULEIUL ARGAN: regenerator, restructurant, elascizant, fermizant, antiage, fortifiant
ULEIUL BORAGO :hidratant, restaureaza elasticitatea celulara, cicatrizant, regenerator, antiage
ULEIUL SEMINTE RODIE: vitaminizant, regenerator, restructurant celular, antiage, antirid
ULEIUL SEMINTE CATINA : nutritiv, vitaminizant, regenerator, restructurant, stimuleaza regenerarea si oxigenarea celulara, restaureaza bariera hidro-lipidica a dermului,
ULEIUL SEMINTE COACAZE:antioxidant, elasticizant, regenerant, restructurant, antiage, antirid,
ULEIUL GERMENI GRAU : antioxidant, regenerant, elascizant, protector, reparator, nutritiv, antirid, antiage.
EXTRACTELE DIN FRUCTE SI PLANTE : bioflavonoide care mineralizeaza la nivel celular, asigura protejarea membranei celulare, antiage, antirid
COENZIMA Q10 distrug radicalii liberi si reduc viteza de imbatranire a pielii.
NUTRICERAMIDE IIIBCERAMIDELE MAI SUNT DENUMITE SI AURUL COSMETIC MODERN!
CERAMIDELE : sunt un component al lipidelor din piele,ele îndeplinesc rolul cimentului între celule, adică formează bariera de apă şi lipide a epidermei. În afară ceramidelor 40-50% , din această barieră mai fac parte colesterolul 25-35 % şi acizii graşi liberi. Această barieră are aspectul unei sticle de cristal subţire. Această construcţie păstrează sau nu apa în piele cu alte cuvinde decide gradul de hidratare al pielii.
Ceramidele formează un zid de protecţie a pielii, previne deshidratarea, reglează cantitatea de apă absorbită şi asigură pătrunderea optimă a produselor cosmeticelor în piele.
Odată cu îmbătrânirea şi ca urmare a unor afecţiuni, ceramidele se reduc din organism. Epiderma din care lipsesc ceramidele devine mai subţire, mai puţin elastică şi se întăreşte. Ca efect al îmbătrânirii, apar ridurile.
Ceramidele conţinute în produsele cosmetice (glicoceramide, pseudoceramide) pătrund în piele, protejând-o de acţiunea factorilor exteriori şi împiedică uscarea ei.
ACID HYALURON : redarea elasticitatii stratului epidermal, fiind folosit cu foarte bune rezultate in cosmetica moderna si nu numai.
OLIGOZIDA; multivitaminizant, restructuranta, revitalizanta, tonica, reface elasticitatea celulara
COLAGEN : hidratant forte, filogen, vitaminizant, reda elasticitatea pielii
VITAMINA E: Antioxidant de exceptie, antiîmbătrânire, antiage,elasticizant,calmant şi antiinflamator
contribuie la păstrarea stratului hidro-lipidic protector al pielii,stabilizant de uleiuri şi grăsimi în compoziţii (previne râncezirea),epitelizant, regenerant cutanat,previne îmbătrânirea celulelor, fortifică țesutul conjunctiv, protejează de daunele generate de radicalii liberi şi razele UV, promovează epitelizarea şi activitatea enzimelor proprii ale pielii.

reteta proprie !
prezentare: ATENTIE : TOATE CREMELE TEN VOR FI AMBALATE IN RECIPIENT AIRLESS, pentru o mai buna pastrare a ingredientelor active, pentru un contact minim cu mediul exterior
termen de valabilitatea 1 an de zile pastrat in conditii optime, ferite de razele solare
Crema poate fi aplicata atat ziua cat si noaptea!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: PRODUS NATURAL

Dimensiuni: 50 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024