Creatii care imbina designul modern cu tehnicile traditionale.

Magazinul "3cot" va multumeste pentru vizita!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 10 LEI
  Ridicare Personala: 0 LEI
  Curier Rapid: de la 20 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  1. Prin mesageria Postei Romane* :

  - serviciul "Standard"- tarif transport 10 ron, pana la primul kg;
  Plata in avans, prin transfer bancar: cost transport: 4 ron.

  2. Prin firma de curierat rapid, la cererea clientului. Cost transport: 25 lei ( pentru plata prin transfer bancar) sau 30 lei (pentru plata la livrare).

  3. Livrare personala, daca locuiti in Bucuresti. Cost transport: 0 ron


  * Pentru acest serviciu adresa de livrare trebuie sa fie, OBLIGATORIU, cea din buletin.
  - ramburs la primirea coletului;

  - in avans, prin transfer bancar;
 • Rambursari si Schimburi

  Returnarea produselor se va face conform legislatiei in vigoare.

  - Daca un produs nu corespunde cerintelor dumnevoastra il puteti returna in maxim 14 zile lucratoare din momentul in care coletul a fost ridicat de la Oficiul Postal;

  - Returul se va face prin Posta Romana, cu plata ramburs. Returnarea contravaloarii lui se va face fara taxele de transport si nu inainte de a ne contacta in vederea acestui lucru (in caz contrar vom refuza returul);

  - Returnarea contravalorii produselor primite ca RETUR se va efectua in termen de maxim 30 de zile lucratoare;

  - Nu se va restitui contravaloarea produselor retur daca nu vor fi inapoiate exact asa cum au fost expediate (daca au suferit modificari, deteriorari etc.).

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul 3cot. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  -Durata transportului prin Posta Romana este cuprinsa intre 1 si 4 zile lucratoare (in functie de destinatie) de la data expedierii coletului (momentul in care coletul este depus la Oficiul Postal) ;

  - Coletul ramane la oficiul postal 3 zile . Va rugam, daca nu ati primit avizul in intervalul de timp precizat de la data confirmarii expeditiei, sa intrebati la posta. Din diverse motive, uneori, avizul pentru colet nu ajunge la destinatar;

  - Este important sa aveti in vedere scrierea corecta si completa a adresei pentru a nu exista probleme la livrare;

  -costurile pentru livrarea prin curier rapid sunt valabile pentru localitatile care se afla in raza de acoperire a firmei de curierat. Pentru celelalte localitati se va plati suplimentar functie de nr. de kilometri.

  - In cazul in care optati pentru alte forme de livrare, conditiile le vom stabili de comun acord.

  - Dupa lansarea unei comenzi veti primi un e-mail. Raspunsul dvs. la acest e-mail reprezinta confirmarea validitatii comenzii. In caz contrar comanda este anulata;

  - Ne rezervam dreptul de a cere plata in avans sau a nu onora comenzile pentru:
  - clienti cu feed-back negativ;
  - clienti fara feed-back;
  - clienti care furnizeaza date eronate, incomplete ( adresa, e-mail invalid, nr.telefon etc.).

  - Pentru produsele executate la comanda se va solicita un avans. Valoarea acestuia se va stabili de comun acord cu clientul.
 • Informatii Vanzator

 • 3cot a deschis magazinul Breslo pe 24.02.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 03.02.2019