• Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Fan courier in afara Bucurestilor ( DOAR pt localitatile fara km suplimentari ): de la 0 LEI
  Fan Courier in Bucuresti: de la 0 LEI
  Ridicare personala Bucuresti - Drumul Taberei ( Str Valea oltului 131-137 ): 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  Posta Romana

  Nu pot oferi livrari internationale
  Nu pot oferi predare personala.
  Nu pot garanta livrarea in zilele de sambata.
  Transfer bancar
  Paypal
  Ramburs ( doar prin Posta Romana )
  Din pacate nu am contract cu niciun curier rapid asadar costurile pentru aceasta metoda de livrare sunt mai mari. Si este posibila doar in cazul platii prin transfer bancar in avans sau payPal.
 • Rambursari si Schimburi

  In termen de 14 zile, cu conditia ca produsele sa fie intacte.
  Costul transportului de retur cade in sarcina cumparatorului

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Aigo. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Ma puteti contacta prin mesageria Breslo sau email [email protected]

  ** Imi rezerv dreptul de a nu accepta comenzi de la persoane cu feedback-uri nu tocmai ok sau care au comportamment neadecvat.
 • Informatii Vanzator

 • Aigo a deschis magazinul Breslo pe 23.02.2017.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 24.02.2019