Bine ai venit in magazinul ArtBijoux !
Fie ca dorești să achiziționezi un produs deja existent, ai nevoie in mod special de unul personalizat sau refacerea unuia care a fost deja vandut îți stau oricând la dispozitie la:
tel. 0743233854, 0758157261, 0740661512
e-mail [email protected]
Facebook- Smără Iacob/Art Bijoux ,
Instagram-Smără Iacob(Art Bijoux)
Imediat dupa plasarea unei comenzi te voi contacta telefonic pentru a confirma comanda, pentru a-mi lasa datele de contact si pentru a stabili exact cum se va face livrarea.In cazul in care comanda nu a fost confirmată in 24 de ore o consider anulată.
ATENTIE! Utilizatorii cu mai multe calificative negative vor efectua plata in avans prin depunere/transfer bancar in cont ING sau Revolut (te rog sa mă contactezi înainte pentru a primi toate datele necesare efectuării plății)
* Comenzile personalizate se fac doar cu plata in avans.Te rog să mă contactezi prin intermediul mesageriei private sau la numerele de telefon puse la dispoziție, pentru a stabili toate detaliile.
* Cum cumpar?
Te invit să vizitezi secțiunile care te interesează si sa alegi produsele dorite.Pentru a efectua o comanda exista 3 pasi simpli.
1.PLASAREA PRODUSELOR IN COȘ 2.AUTENTIFICARE/CREARE CONT(in cazul in care nu ai un cont pe platforma BRESLO, poți să-l înregistrezi completând datele solicitate.)
3.FINALIZARE COMANDA(acesta este ultimul pas).Dupa finalizarea comenzii vei primi un e-mail automat care atestă inregistrarea acesteia.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 10 LEI
  Curier Rapid: de la 10 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  Livrarea se face prin:
  - Curier Rapid-17 lei (prețul poate crește în funcție de greutatea coletului)
  - Poșta Română în sistem Ramburs la primirea coletului-20 lei (prețul poate crește în funcție de greutatea coletului)
  Livrarea prin Poșta Română-numele si adresa de expediție trebuie sa fie complete si conforme cu buletinul.În cazul că adresa la care locuiești nu este cea din buletin coletul se poate trimite la Post Restant.În acest caz trebuie sa-mi comunici numărul oficiului poștal de la care dorești să ridici coletul.
  * Pentru comenzile Internaționale te rog să mă contactezi înainte- plata se face în avans
  Plata se face în sistem Ramburs (la primirea coletului), prin transfer bancar (utilizez ING și Revolut-te rog să faci dovada plății) sau PayPal.
 • Rambursari si Schimburi

  În cazul in care nu ești mulțumit de un produs cumpărat și dorești să-l returnezi te rog să mă anunți telefonic in termen de 5 zile lucrătoare de la primirea comenzii (plata transportului produselor returnate va fi suportată de cumpărător).
  Rambursarea contravalorii produselor se va face in cel mult 15 zile lucrătoare de la primirea returului.Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate și folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expediera.
  * Produsele personalizate nu se returnează !

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Te rog să verifici dacă datele pentru livrare(nume,adresa,cod poștal, număr de telefon) sunt corecte si complete.
  * În momentul efectuării unei comenzi online clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus.

  Îți mulțumesc pentru vizită și pentru orice fel de informații îți stau oricând la dispoziție.
 • Informatii Vanzator

  IACOB SMĂRĂNDIȚA,Suceava
  e-mail: [email protected]
  tel. mobil 0743233854
  0740661512
 • ArtBijoux a deschis magazinul Breslo pe 05.12.2013.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 11.08.2023