Un hobby transformat intr-o afacere.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 20 LEI
  Ridicare Personala: 0 LEI
  Curier rapid: 30 LEI
  Curier Ramburs: 30 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Posta Romana - plata cu ramburs 15 lei.
  Posta Romana - plata cu transfer bancar GRATUIT.
  Curierat rapid - plata cu transfer bancar 20 lei.
  Curierat rapid - plata cu ramburs 30 lei.
  Livram si in UE.
  Plata ramburs Posta Pomana.
  Plata in cont bancar si livrare gratuita prin Posta Romana.
  Plata cu alimentare in cont la ghiseu.
 • Rambursari si Schimburi

  In termenul prevazut de legislatia in vigoare.
  Se va trimite prin posta romana - colet fara ramburs. In cazul returnarii produsului, dupa verificarea produsului, se returneaza suma achitata.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Bizcorp. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Fiecare colet va contine un mic cadou si bonul fiscal, sau factura + bon fiscal la cerere. Se poate comanda si in en-gros, in baza unei intelegeri privind cantitatea si livrarea produsului.
 • Informatii Vanzator

  SC. BIZCORP SRL, Reghin, Jud. Mures, CUI. RO 37064810, adresa e-mail: [email protected]
 • Bizcorp a deschis magazinul Breslo pe 15.03.2018.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 04.01.2020