Handmade it's a choice, your choice for an attitude...

*******************************************************************
Bine v-am gasit in micul meu butic cu accesorii unicat, lucrate manual!
Sper sa va simtiti confortabil, si, chiar daca nu cumparati nimic, sa va bucure macar un pic aceasta vizita!

******************************************************************
Ma mai puteti gasi si la:
http://bohemiansin.blogspot.com
[email protected]
http://www.facebook.com/pages/Bohemian-Sin/158396127569628?ref=hl

******************************************************************

In momentul in care plasati o comanda trimit un mail de confirmare!Daca comanda nu a fost confirmata in 72 de ore consider comanda anulata!

*******************************************************************

Ah,

Nu am sa ezit!
www.breslo.ro/Forum/Daca-suspectati-ca-cineva-va-copiaza-produsele_topic_6336
 • Plata

  Prin sistem ramburs: In acest sens se adauga la pretul produsului/produselor o taxa ce variaza de la 12 la 17 lei in functie de detaliile coletului.

  Daca solicitati expedierea coletului la Post Restant, la valoarea transportului se adauga 1,5 lei.

  Prin transfer bancar: utilizez ING. Prin acest sistem Dumneavoastra/voi varsati banii in cont, eu confirm plata si trimit coletul. In acest caz costul expedierii va scadea la 5/7 lei.

  BENEFICII:

  *ori la o comanda mai mare de 200 ron platita prin transfer bancar, cheltuielile de transport prin Posta Romana vor fi suportate de mine!

  *la o comanda de peste 600 lei platita prin transfer bancar, cheltuielile de transport prin Fan Curier vor fi suportate ce catre mine total/partial in sensul scaderii sumei de 21 de lei din valoarea totala a coletului.

  Aceasta reducere nu se cumuleaza cu alte oferte!


  ATENTIE, CELOR CU FEEDBACK NEGATIV SAU FARA FEEDBACK LE VOI SOLICITA PLATA IN AVANS DIN MOTIVE DE SIGURANTA.

  DE ASEMENEA, PENTRU COLETELE A CAROR VALOARE DEPASESTE 160 LEI, SOLICIT PLATA IN AVANS PRIN BANCA SAU PAYPAL!!!

  PRIN EXCEPTIE, CLIENTILOR FIDELI SI A CELOR CU FEEDBACK POZITIV LA MAI MULT DE 10 PRODUSE CUMPARATE DIN MAGAZINE DIFERITE, POT TRIMITE RAMBURS!
  Imi pare rau pentru aceasta politica insa mi-am mai luat teapa!

  Transportul poate fi asigurat si prin Fan Curier. In acest caz costul transportului variaza in functie de greutatea coletului si modalitatea de trimitere: cu sau fara ramburs intre 20 si 35 de lei. Cu exactitate nu pot preciza cat.
 • Livrare

  In Iasi de regula livrez personal, la OP 3 Podul Ros/Piata Nicolina, la o ora stabilita de comun acord.

  In provincie utilizez metodele aratate mai sus.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Transfer Bancar 0 - 200 LEI 5 LEI
  200 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 15 LEI
  Fan courier Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 24 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 30 LEI
  Posta Romana - Post restant Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 7 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 17 LEI
  Completare comanda Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 0 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Daca produsul nu vi se potriveste, accept si retururi in termen de 10 zile lucratoare de la primirea coletului. Costurile transportului + retur vor fi suportate de catre client! In momentul in care primesc coletul, cu obiectul in aceeasi stare in care a fost expediat/nepurtat/neuzat/etc, voi rambursa banii (minus costul transportului tur-retur), intr-un cont aratat de client. Suma poate fi transformata si in voucher.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul BohemianSin. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Comanda minima este de 25 ron insa se admit exceptii pt. clientele in recidiva!

  In momentul in care plasati o comanda trimit un mail de confirmare!In cazul in care comanda nu a fost confirmata in 72 de ore consider comanda anulata!
 • Informatii Vanzator

 • BohemianSin a deschis magazinul Breslo pe 07.07.2009.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 01.03.2017
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?