Bine ai venit in magazinul meu!
Acest proiect a fost dezvoltat din dorinta de a aduce frumusete in viata oamenilor. Toate obiectele sunt unice, facute din suflet cu pasiune fata de natura si frumos.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Curier rapid: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare
  PayPal

  Livrare prin posta sau curier rapid.

  Pentru Bucuresti se poate livra personal. Detaliile se discuta punctual cu clientul.
  Plata la livrare sau in cont PayPal. Transportul nu este inclus.
 • Rambursari si Schimburi

  Aveti dreptul la retur in termen de 14 zile de la confirmarea de primire a coletului. Returul se organizeaza pe cheltuiala clientului iar rambursarea banilor se face dupa receptionarea obiectului in aceeasi stare in care a fost primit. Rambursarea se face prin transfer bancar dupa receptia coletului.
  Un eventual schimb se poate face doar cu produse existente in magazin si aflate pe acelasi palier de pret in conditiile in care obiectul a ajuns spart la client (necesita dovada de la primirea coletului). Schimbul cu un obiect identic nu se poate realiza, avand in vedere ca fiecare obiect e unic.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • Ceramica.cu.Licurici a deschis magazinul Breslo pe 03.05.2020.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 28.11.2021