Eleganta...pasiune...daruire.
Execut pe comanda orice tip de invitatii nunta sau botez , marturii, plicuri, cutii personalizate sau nu pentru bijuterii sau alte cadouri, taguri, decoratiuni si felicitari pentru persoanele importante din viata dv. Toate produsele sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate( carton special, dantele si textile deosebite).
Nu ezitati sa ma contactati, impreuna vom realiza lucruri minunate.
Autor: Toate produsele din acest micut magazin sunt creatii originale create by DyaGcraft,orice copiere sau revindere a produselor nu se va putea realiza decat dupa acordul meu.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Curier rapid: de la 27 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Expedierea coletelor se face prin POSTA ROMANA cu plata ramburs pentru o taxa cuprinsa intre 15-25 lei in functie de greutatea coletului si modalitatea de plata si de livrare.

  Se poate trimite si prin curierat rapid - FAN COURIER, taxele de expeditie fiind intre 25 si 35 lei in functie de greutate si de valoarea coletului.

  Clientul plateste in avans taxele de transport, inclusiv cele aferente returnarii produselor in cazul in care doriti inlocuirea lor.
  Pentru plata prin transfer bancar sau Pay Pal va rog contactati-ma prin mesageria Breslo.
  Comanda minima este de 50 ron.
  Pentru comenzile mai mici de 50 ron plata se realizeaza in cont, va rog contactati-ma pentru detaliile bancare.
  La feedback-uri negative sau neexistente plata se va realiza numai in cont. Multumesc pentru intelegere.

  Pentru produsele personalizate(invitatii, cutiute,marturii) in numar foarte mare, se percepe un avans de 30%-50% plus taxele de transport, iar restul sumei ramburs, cand primiti coletul.
  Pentru felicitari ,plicuri,flori, sau forme predecupate nu se percepe avans decat daca se depasesc ca numar 30 bucati.
  In cazul platii integrale in avans pentru comenzi mai mari de 650lei, transportul prin Posta este GRATIS.

  In cazul platii integrale in avans pentru comenzi mai mici de 50 ron transportul doar prin Posta Romana este 10 ron.

  Pentru orice neclaritate nu ezitati sa ma contactati.

  In cazul invitatiilor, pot sa trimit o bucata ca mostra insa pretul acesteia va fi dublu.
 • Rambursari si Schimburi

  Acceptam sa schimbam / inlocui produsele care va nemultumesc, dar numai in termen de 3 ZILE de la ridicarea coletului si cu o instintare prealabila. Timpul de realizare efectiva a produselor care doriti sa fie inlocuite va va fi comnunicat printr-un mesaj si depinde de comenzile pe care le avem de realizat in perioada respectiva


  Cheltuielile de transport (taxele postale sau de curierat) vor fi achitate de dumneavoastra (cumparator)

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Dupa ce plasati o comanda veti primi un email pentru a confirma comanda dumneavoastra si pentru a verifica adresa si modalitatea de livrare. In cazul in care nu confirmati comanda in termen de 3 zile acesta se va anula.
  In cazul invitatiilor de nunta pentru imprimarea lor veti mai plati 0.50 lei per invitatie, textele le putem stabili impreuna, sau cu textul dumneavoastra.
  Din momentul cand confirmati forma finala a textului si a modelului de invitatie in functie de complexitate si de volumul de lucru comanda va fi expediata in maxim 3 saptamani.
  Nu imi asum nici o responsabilitate pentru greseli de tiparire (ora, loc, nume) din momentul cand ati verificat monstra finala.

  In cazul invitatiilor trimise ca mostra, pretul lor va fi de 2 (doua) ori mai mare decat in mod normal.
 • Informatii Vanzator

 • DyaGcraft a deschis magazinul Breslo pe 28.08.2014.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 02.04.2022