Ce înseamnă protejarea mediului înconjurător? Răspunsul firesc este protejarea naturii, nu? De fapt, expresia asta este total eronată. Natura nu are nevoie de protectia noastră. Noi, oamenii avem nevoie de această protecție pentru a supraviețui. În România, lunar producem cca. 30 de kg de deseuri per locuitor. Mulți simt nevoia de a schimba ceva, dar obiceiurile vechi sunt greu de schimbat. Greu, dar nu imposibil. Tu ce poți schimba în viata ta pentru o gospodărie less waste? Urmăreste pagina noastra pentru a desoperi noi produse handmade care te vor ajuta pe acest drum. :)
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Ridicare Personala: 0 LEI
  Curier rapid: de la 0 LEI
  DPD Locker: de la 9 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Produsele se realizeaza la comanda, timpul de livrare depinde de volumul comenzilor in curs. Livrarea se face prin posta romana sau curier (Cargus sau Nemo Express). Pachetele nepreluate se trimit incaodata numai dupa efectuarea platii in avans a sumei constand din : valoarea produselor, costul primului transport si a cheltuielilor de retur si costul noului transport.
  Plata se face prin virament bancar (ING) , ramburs la livrare sau Revolut 0744405738 ID @balzse4z8 .
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele realizate la comanda nu se schimba. Pentru schimburi produse deteriorate contactati magazinul.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Greenmade. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Pentru revanzatori si comenzi en-gros va rog contactati magazinul
 • Informatii Vanzator

  SC GREENMADE POSSIBLE SRL
  BALAZS Emma
  Tel. 0744-405738
  Predare personala colete in Targu - Mures. :)
 • Greenmade a deschis magazinul Breslo pe 03.01.2018.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 23.04.2021