... just another Breslo shop
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Ridicare Personala: 0 LEI
  Same Day: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrarea se face prin:
  - Posta romana
  - Fancurier
  - Sau ridicare personala in Oradea
  Costul de livrare prin posta romana este de 20 lei si se calculeaza o singura data indiferent de nr. de produse comandate.
  Daca plata se face in avans prin transfer bancar(ING) taxa de trasport este 10 lei.


  Expedierea coletului se face cam in 2-3 zile de la primirea comenzii. Timpul de livrare dupa depunere la posta e undeva intre 3-5 zile lucratoare.
  Plata se poate face:
  - cash la ridicare personala in Oradea
  - cu ramburs la primirea coletului prin posta romana - 20 lei
  - cu ramburs Fancurier - doar in orasele mari cu acoperire FAN CURIER - 26 lei
  - in avans prin transfer bancar - 10 lei

  Daca nu se specifica metoda de plata dorita intr-un mesaj, voi trimite coletul cu ramburs.
 • Rambursari si Schimburi

  Daca din diferite motive se doreste returnarea produsului, acest lucru se poate realiza in maxim 10 zile de la primirea lui.
  Se restituie doar pretul produsului, costul de transport dus-intors fiind suportat de client.
  Inainte de a returna produsul va rog sa ma contactati.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul MOA.Bijoux. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • MOA.Bijoux a deschis magazinul Breslo pe 07.11.2014.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 05.02.2017