FIRE PENTRU CROȘETAT ȘI TRICOTAT. LÂNĂ PENTRU ÎMPÂSLIT. AȚĂ PENTRU CUSUT. MĂTASE PENTRU BRODAT.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 15 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  Costul de transport care apare atunci când lansați o comandă, se referă la un colet cu o greutate de 1-2-3 kg, cu livrare prin Poșta Română.
  În cazul în care nu se specifică altfel, livrarea comenzilor se face cu POȘTA ROMÂNĂ. COSTUL TRANSPORTULUI SE CALCULEAZĂ PENTRU FIECARE COMANDĂ ÎN PARTE, CONFORM TARIFELOR POȘTEI, ÎN FUNCȚIE DE GREUTATEA COLETULUI ȘI DE MODALITATEA DE PLATĂ ȘI SE TRANSMITE CUMPĂRĂTORULUI ODATĂ CU CONFIRMAREA COMENZII. Atât costul transportului cât și costul rambursului se suportă de către cumpărător.

  În cazul in care doriți livrare cu FAN COURIER, vă rugăm să specificați acest lucru la lansarea comenzii, pentru a putea recalcula cheltuielile de transport aferente livrării prin curier.

  Din cauza lipsei de timp, nu se fac livrări personale. Mulțumim pentru înțelegere.

  Expedierea comenzilor se va face în maxim 3 zile de la plasare (cu excepția perioadelor de vacanță). După expedierea comenzii veți primi mesaj.
  În cazul in care doriți rezervarea produselor, vă rugăm să ne transmiteți un mesaj în acest sens.
  Plata se poate face ramburs sau în cont.
 • Rambursari si Schimburi

  Se acceptă schimburi de marfă, dar, vă rugăm să țineți cont de faptul că nuanțele pot fi ușor diferite de la un monitor la altul, în funcție de setările calculatorului.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • MYGLAMI a deschis magazinul Breslo pe 14.03.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 15.12.2020