FIRE PENTRU CROSETAT SI TRICOTAT. LANA PENTRU IMPASLIT. ATA PENTRU CUSUT. MATASE PENTRU BRODAT.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 11 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  Comanda minima 20 lei.
  Livrarea comenzilor se va face cu Posta Romana.Costul transportului cu Posta Romana se va calcula conform site Posta Romana functie de comanda plasata si se va comunica in mesajul de confirmare al comenzii.
  In cazul in care doriti livrare cu Fan Courier rog a ne transmite mesaj pentru a putea recalcula cheltuielile de transport aferente livrarii prin curier.
  Livrarea comenzilor se va face in maxim 3 zile de la plasare.( cu exceptia perioadelor de vacanta). Dupa expedierea comenzii veti primi un mesaj de confirmare.
  In cazul in care doriti rezervarea produselor ( max 7 zile) rog sa transmiteti mesaj in acest sens.
  Livrarea se face cu Posta Romana. COSTUL TRANSPORTULUI SE CALCULEAZA PENTRU FIECARE COMANDA IN PARTE, IN FUNCTIE DE GREUTATEA COLETULUI SI DE MODALITATEA DE PLATA. Atat costul transportului cat si costul rambursului se suporta de catre cumparator.
  Costul de transport care apare atunci cand lansati o comanda, se refera la un colet cu o greutate de 2-3 kg.
  Din cauza lipsei de timp, nu se fac livrari personale. Multumesc pentru intelegere.
  Plata se poate face ramburs sau in cont.
 • Rambursari si Schimburi

  Se accepta si schimburi de marfa, dar, va rog sa tineti cont de faptul ca nuantele pot fi usor diferite de la un monitor la altul, in functie de setarile calculatorului.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul MYGLAMI. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • MYGLAMI a deschis magazinul Breslo pe 14.03.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 21.01.2020