Draga vizitatorule, daca ti-ai facut timp sa privesti produselel mele, inseamna ca eu pot continua sa creez, iar tu poti sa te bucuri, sa te rasfeti, sa cumperi.
Cu drag,
Michelle

Ma poti gasi si pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/Michellessoutache
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 15 LEI
  curierat rapid: 25 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  1. LIVRARE PRIN POSTA ROMANA
  - taxa de transport prin Posta Romana este de 15 lei/colet

  In termen de 3-5 zile de la confirmare , veti primi un aviz care anunta sosirea coletului la oficiul postal. Daca nu primiti avizul in cutia postala, va recomandam sa verificati la Oficiul Postal de care apartineti.

  Avantajele expedierii prin Posta Romana sunt urmatoarele:
  - costuri mici
  - arie de acoperire si in zona rurala

  2. PREDARE PERSONALA
  - in Oradea, livrarea se poate face si personal.

  3. Curier
  - taxa de transport prin Fan courier este de 25lei/colet.

  In cazul in care optati pentru expedie prin curierat avantajele sunt urmatoarele:
  - veti beneficia de livrarea expeditiei intr-un termen scurt din momentul preluarii
  - plata la destinatie a expeditiilor
  - incercari multiple de livrare, in cazul in care destinatarul nu este gasit la adresa
  - contactare telefonica a destinatarului, pentru livrari in conditii speciale
  - depozitarea expeditiilor cu adrese gresite sau refuzate de destinatar timp de doua saptamani, in vederea redirectionarii.

  *Fac exceptie localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, caz in care vom fi nevoiti sa aplicam taxe suplimentare pentru transport. Lista completa a localitatilor deservite de firma de curierat o gasiti accesand www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2012/03/locatiiFAN-complet.pdf
  Plata se face in sistem ramburs atat prin Posta Romana cat si prin curier.
 • Rambursari si Schimburi

  DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR COMANDATE

  Potrivit Ordonantei 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 - privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

  Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (taxele de transport).

  Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur in contul bancar ce va fi mentionat de client.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul MichellesSoutache. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Despre COMENZI:

  Valoarea minima a comenzii pe care urmeaza sa o plasati va fi de 30 lei.

  Inainte de a expedia coletul, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a confirma comanda si pentru a va comunica momentul expedierii.

  In cazul in care nu veti putea fi contactat telefonic sau nu veti confirma comanda prin e-mail in termen de 5 zile lucratoare, veti fi anuntat tot printr-un e-mail anularea comenzii dumneavoastra.

  CONFIDENTIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, firma noastra are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: intocmirea facturii fiscale pentru marfurile comandate, transportul acestora la adresa precizata de dumneavoatra, transmiterea de informatii cu privire la produsele si serviciile oferite de SC Libimi SRL.
 • Informatii Vanzator

 • MichellesSoutache a deschis magazinul Breslo pe 11.09.2014.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 09.04.2019