VA RUGAM SA CITITI POLITICA MAGAZINULUI INAINTE DE A PLASA O COMANDA!
 • Plata

  Se face prin: -sistem ramburs
  -transfer bancar
  - PAYPAL

  Comanda va fi trimisa a doua zi de la confirmare.
 • Livrare

  POSTA ROMANA:

  Livrari GRATUITE prin Posta Romana la o comanda minima de 150 lei.

  Livrare prin Posta Romana:

  Plata ramburs pentru comenzi pana la 149 lei, transportul este 12lei.
  Pentru comenzi pana la 69lei cu plata in cont sau plata prin Paypal, transporul este 6lei.

  Pentru comenzi de peste 70lei cu plata in cont sau plata prin Paypal, transporul este GRATUIT (NU ESTE VALABIL PENTRU VOUCHERELE CADOU).

  Daca se opteaza pentru metoda de livrare prin CURIER RAPID coletele care depasesc 1kg si volum mai mare decat un plic se va calcula in functie de cei doi parametri. Daca destinatarul nu se afla in raza de actiune a curierului se pot percepe kilometri suplimentari, in acest caz clientul va fi contactat pentru confirmare inainte de a expedia coletul.

  Atentie: taxele de transport sunt calculate dupa aplicarea reducerilor.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Transfer Bancar 0 - 69 LEI 6 LEI
  69 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - 149 LEI 12 LEI
  149 - ∞ LEI 0 LEI
  PayPal 0 - 69 LEI 6 LEI
  69 - ∞ LEI 0 LEI
  Curier Rapid Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 18 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 24 LEI
  PayPal 0 - ∞ LEI 18 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  In cazul in care apar probleme sau nu sunteti multumit de calitatea produselor primite, ele pot fi restituite si veti primi inapoi bani pe produsele comandate. cheltuielile de transport fiind suportate de catre cumparator.
  Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin mesagerie.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Raluca.iza. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Orice comanda care nu este confirmata se va anula.
 • Informatii Vanzator

 • Raluca.iza a deschis magazinul Breslo pe 16.05.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 13.01.2019
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?