Rodion a creat un concept cu totul nou, prin care lucreaza produse pictate manual, cu teme si mesaje personalizate. Toate sunt handmade si sunt unicat sau realizate in serie mica si foarte mica, majoritatea pe comanda, personalizabile ca dimensiune, suport, accesorii, format, culori, mesaj, ilustrare, compozitie etc.
Rodion a reinterpretat pictura pe panza, pe care a introdus-o in produsele concepute 100% de el, printr-un mix de tehnici si un proces complex, dezvoltat in ani de exercitiu si experiment.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 6 LEI
  Ridicare Personala: 0 LEI
  Curier rapid: de la 17 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  - Ridicare comanda in Bucuresti (sector 4, zona Berceni, Str. Huedin nr. 19) la o data si interval orar stabilite de comun acord, dupa finalizarea comenzii;
  - Prin curier rapid (Fan Courier)
  - Prin Posta Romana
  Transfer bancar sau plata ramburs
 • Rambursari si Schimburi

  Poti returna produsele comandate in cazul in care prezinta defecte de functionare, elemente lipsa sau nu corespund cu detaliile de personalizare stabilite pentru care ti-ai exprimat deja acordul (schita/simularea/macheta aprobata de tine, dupa caz) in termen de 14 zile calendaristice, conform legislatiei in vigoare. Pentru retur, trebuie sa ne informezi prin e-mail la adresa [email protected] cu privire la decizia ta, atasand dovezi ale neconformitatii produsului, legate de cele de mai sus. Dreptul de retur se adreseaza doar persoanelor fizice. In cazul in care defectiunea constatata poate fi remediata, vei primi instructiuni exacte in acest sens. In cazul in care defectiunea constatata a fost remediata, produsul nu va mai fi returnat. Dupa acceptarea de catre Rodion butic a motivelor de retur, ai urmatoarele variante, dupa caz: retur in vederea remedierii defectiunii (daca este posibil), retur in vederea inlocuirii produsului sau retur cu inapoierea contravalorii produsului (excluzand valoarea transportului initial). In oricare varianta produsul considerat necorespunzator se va returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Costul transportului va fi suportat de client.

  Nu se accepta pentru retur produsele care prezinta urme de uzura, manevrare necorespunzatoare la expunere, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de client sau personalizate conform cerintelor clientului, produsele care prezinta modificari fizice, conform legislatiei in vigoare.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Rodionbutic. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

  Majoritatea produselor se realizeaza pe comanda, fiind lucrate individual, de mana. Comanda va fi preluata in functie de disponibilitatea la momentul plasarii ei.
  In cazul in care nu primesti mesaj de la noi in 24-48 de ore prin care confirmam comanda sau iti cerem date suplimentare, te rugam sa ne scrii la datele de contact. Este posibil ca mesajul nostru sa nu fi ajuns la tine!

  Date de contact:
  [email protected]
  0723599436
 • Rodionbutic a deschis magazinul Breslo pe 11.12.2015.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 30.01.2019