Rodion a creat un concept cu totul nou, prin care lucreaza produse pictate manual, cu teme si mesaje personalizate. Toate sunt handmade si sunt unicat sau realizate in serie mica si foarte mica.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Ridicare Personala: 0 LEI
  Curier - AVANS 50% la comenzi personalizate: de la 15 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livram oriunde in tara, pretul produselor nu include transportul.

  Livrare prin curier, cu urmatoarele optiuni:

  plata in cont (anterior livrarii) - 15 lei
  plata numerar ramburs (la livrare) - 21 lei
  ridicare personala (Bucuresti, zona Berceni - Huedin nr. 19)

  * Pentru produsele personalizate (nume, data, culori, text, dimensiuni, alte modificari fata de model) - AVANS 50% DIN VALOAREA COMENZII, DAR NU MAI PUTIN DE 50 LEI. Exceptie - comenzile SUB 50 LEI SE PLATESC INTEGRAL INAINTE DE EXECUTIE. Plata se va face in baza facturii proforme primite la confirmarea comenzii. Multumim pentru intelegere!

  ** Tarife valabile pentru trimiteri standard, colete cu dimensiuni maxime de 40x30x5 cm, maximum 1 kg. Pentru volumetrie mai mare, pretul transportului se va calcula individual.

  Livrare prin FAN COURIER in localitatile aflate in ARIA DE ACOPERIRE STANDARD. Fan Courier percepe o taxa suplimentara de 8 lei pentru livrare sambata.
  In afara ariei de acoperire Fan Courier, livrarea se poate face prin alti curieri (ex. Urgent Cargus, DPD, GLS, Sameday), in functie de tarifele cele mai avantajoase pe colete-online.ro. In cazul in care tariful depaseste pretul mentionat mai sus, iti va fi comunicat cand confirmam comanda.


  *** Plata in cont ING Bank. La plata prin tranfer bancar, se poate aplica un comision in functie de banca.

  **** ATENTIE! Recomandam plata prin transfer bancar (aplicatie). La ghiseul bancii numerar este posibil sa existe comision.


  ***** Coletul trimis prin curier ajunge de obicei a doua zi lucratoare de la trimiterea acestuia, insa depinde doar de curier. Rodion butic nu poate fi facut responsabil pentru intarzierea livrarii coletului sau disparitia acestuia. In perioadele aglomerate ale anului (ex. Craciun, Black Friday), se pot inregistra intarzieri la expeditii care nu depind de activitatea Rodion butic.

  Putem livra si in afara tarii, prin serviciile de curierat pe care ni le indici, urmand sa faci comanda la curier pentru ridicarea coletului de la noi (plata integrala in avans).

  Pentru ca aproape toate produsele se realizeaza pe comanda (nefiind deja in stoc), termenul de livrare se stabileste cu fiecare client, in functie de disponibilitate si termenul solicitat de tine. Timpul mediu de realizare a unui produs este de 2-10 zile (2-6 saptamani pentru comenzi tip marturii sau comenzi complexe). In anumite perioade aglomerate, executia poate dura mai mult. Produsele se livreaza maxim la termenul specificat de tine, doar dupa confirmarea de ambele parti a comenzii.

  In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, se va aplica procedura practicata de curier.
  Pentru produsele personalizate - AVANS 50% DIN VALOAREA COMENZII, DAR NU MAI PUTIN DE 50 LEI. Exceptie comenzile SUB 50 LEI SE PLATESC INTEGRAL INAINTE DE EXECUTIE. Plata se va face in baza facturii proforme primite la confirmarea comenzii
 • Rambursari si Schimburi

  Rodion butic le acorda clientilor sai o garantie comerciala in conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, OUG nr. 174/2008, Ordonanta nr. 9/2016 si Ordonanta nr. 21/1992.
  Garantia comerciala oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare privind garantia legala de conformitate si garantia de viciu ascuns.

  Se considera ca produsele nu sunt conforme cu contractul de vanzare-cumparare (in acest caz, plasarea comenzii de catre client si acceptarea acesteia de catre Rodion butic) daca nu corespund descrierii prezentate pe site si nu au aceleasi calitati ca produsele de aici, respectiv detaliilor stabilite prin comanda (ex. culoare, dimensiune, mesaj, pozitionarea elementelor, accesorii etc.). Trebuie precizat ca fiecare produs este o lucrare artistica, realizata manual, individual, prin refacerea modelului prezentat pe site. De aceea pot exista mici diferente de nuanta, textura, pozitionare a elementelor etc. care nu pot fi considerate neconformitati. Insa nerespectarea specificatiilor de personalizare agreate pot fi considerate neconformitati. Totodata, vanzatorul nu este raspunzator de neconformitate daca demonstreaza ca nu a cunoscut si nu ar fi putut, in mod rezonabil, sa cunoasca aspectele de neconformitate.

  Primul pas este sa ne informezi prin e-mail la adresa [email protected] cu privire la motivele si dovezile (acolo unde este posibil) neconformitatii produsului, legate de cele de mai sus.

  În cazul lipsei conformitatii, ai dreptul de a ne solicita in primul rand repararea sau inlocuirea produsului, fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata. Fara plata inseamna toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile de transport, manopera, materiale utilizate si ambalare. In cazul in care defectiunea constatata poate fi remediata, vei primi instructiuni exacte in acest sens. Daca defectiunea constatata a fost remediata, produsul nu va mai fi returnat. Poti solicita o reducere corespunzatoare sau returnarea banilor daca nu beneficiezi nici de repararea, nici de inlocuirea produsului, daca nu am luat masura reparatorie intr-o perioada de timp rezonabila sau fara inconveniente semnificative pentru tine, dar nu si daca lipsa conformitatii este minora. Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, care nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care ne-ai adus la cunostinta lipsa de conformitate a produsului. In cazul repararii produsului, vor fi montate numai piese noi.

  Raspunderea Rodion butic privind garantia legala de conformitate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. Pentru produsele a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani, termenul se reduce la aceasta durata. Ai obligatia sa ne informezi despre lipsa de conformitate in termen de două luni de la data la care ai constatat-o. La cerere, iti vom oferi certificatul de garantie in scris sau pe orice alt suport durabil, disponibil si accesibil.

  Interventiile asupra produsului, nerespectarea instructiunilor (acolo unde este cazul), precum si utilizarea acestuia in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput conduc la anularea garantiei. De asemenea, NU POT FI RETURNATE PRODUSELE REALIZATE PE COMANDA SAU PERSONALIZATE IN MOD CLAR, cu exceptia celor neconforme, conform legislatiei in vigoare.

  Garantia/service-ul produselor este asigurat de Rodion butic, la datele de contact care insotesc produsul si prezentate pe site.

  Ceasuri

  Te rugam sa citesti cu atentie si sa pastrezi instructiunile care insotesc coletul. Mecanismul functioneaza cu o baterie de 1,5 V.

  Termenul de garantie comerciala este de 2 ani de la data livrarii produsului, pentru deficiente imputabile Rodion butic. Garantia legala de conformitate este conform art. 16 din Legea 449/2003. Lipsa de conformitate se remediaza prin reparare sau inlocuire fara costuri suplimentare ori restituirea contravalorii produsului/aplicarea de reduceri corespunzatoare . Perioada de remediere pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala sunt de maximum 15 zile calendaristice din momentul informarii de catre client.

  Durata medie de utilizare a ceasurilor este de 2 ani, cu conditia respectarii instructiunilor prezentate.

  Instalare/amplasare: indeparteaza incet si cu atentie protectia din dreptul limbilor indicatoare si doar la instalarea efectiva a ceasului, pentru a preveni atingerea limbilor si deplasarea acestora de pe ax. In cazul transportului, te rugam sa fixezi din nou ptotectia (evitand lipirea pe zona scrisului). Limbile sunt foarte sensibile, pot iesi de pe ax la o mica atingere necorespunzatoare, de aceea te rugam sa le tratezi cu mare atentie.

  La ceasurile cu suport metalic, desfa cu atentie suportul fara sa il fortezi (se poate rupe) si fixeaza-l in suport. Ceasurile inramate stau in picioare pe rama lata. Nu amplasa ceasul langa sursa de caldura, pe suprafete fierbinti, cu scantei, langa flacara si alte surse de aprindere sau in mediu umed. Nu il aseza intr-un loc usor accesibil unde poate fi lovit sau daramat. Nu il lasa la indemana copiilor.
  Potrivirea orei: potriveste ceasul doar din rotita mecanismului, nu roti limbile manual, pentru ca exista riscul sa se deplaseze de pe ax! Cand potrivesti ceasul, asigura-te ca este suficient spatiu intre cele trei limbi. Acestea nu trebuie sa se atinga intre ele, pentru a le permite sa se invarta corespunzator. Spatiul dintre ele se ajusteaza prin indreptarea lor usoara, fara insa a le roti sau deplasa de pe ax. In cazul in care una dintre limbi se deplaseaza/iese de pe ax, apasa uşor pe marginile cercului limbii, astfel incat sa o fixezi inapoi pe ax. Atentie, este foarte important sa tratezi cu mare atentie limbile indicatoare, fara o interventie mecanica exterioara, limbile nu ies de pe ax! Acest lucru va fi incadrat ca manevrare necorespunzatoare si nu va putea fi aplicata garantia.

  Intretinere: ceasul se poate sterge usor de praf cu o carpa putin umezita, evitand atingerea si deplasarea limbilor.
  Placute / magneti / tablouri / cutii din lemn si MDF

  Termenul de garantie comerciala este de 2 ani de la data livrarii produsului, pentru deficiente imputabile Rodion butic. Garantia legala de conformitate este conform art. 16 din Legea 449/2003. Lipsa de conformitate se remediaza prin reparare sau inlocuire fara costuri suplimentare ori restituirea contravalorii produsului/aplicarea de reduceri corespunzatoare . Perioada de remediere pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala sunt de maximum 15 zile calendaristice din momentul informarii de catre client.

  Durata medie de utilizare este de 2 ani, cu conditia respectarii instructiunilor prezentate.

  Instalare/amplasare: La placutele sau tablourile cu suport din metal, desfa cu atentie suportul fara sa il fortezi (se poate rupe) si fixeaza produsul in suport. Nu amplasa langa sursa de caldura, pe suprafete fierbinti, cu scantei, langa flacara si alte surse de aprindere sau in mediu umed. Nu lasa la indemana copiilor
  Intretinere: se poate sterge usor de praf cu o carpa putin umezita.

  Semne de carte / papetarie

  Termenul de garantie comerciala este de 6 luni de la data livrarii produsului, pentru deficiente imputabile Rodion butic. Garantia legala de conformitate este conform art. 16 din Legea 449/2003. Lipsa de conformitate se remediaza prin reparare sau inlocuire fara costuri suplimentare ori restituirea contravalorii produsului/aplicarea de reduceri corespunzatoare . Perioada de remediere pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala sunt de maximum 15 zile calendaristice din momentul informarii de catre client.

  Durata medie de utilizare este de 6 luni, cu conditia respectarii instructiunilor prezentate.

  Intretinere: Nu aseza langa sursa de caldura, pe suprafete fierbinti, cu scantei, langa flacara si alte surse de aprindere sau in mediu umed. Nu il lasa la indemana copiilor. Evita indoirea sau ruperea cartonului.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  PRODUSE SI SERVICII

  Rodion butic iti ofera o gama larga de produse handmade (pictate, tehnici mixte) unicat sau realizate in serie mica si foarte mica, majoritatea personalizate si personalizabile in functie de preferintele tale, in ceea ce priveste dimensiunea, suportul, accesoriile, formatul, culorile, mesajul/textul, ilustrarea, grafica, compozitia artistica etc.

  In realizarea produselor sale, Rodion butic utilizeaza materiale, accesorii, mecanisme si alte elemente pe care le selecteaza cu atentie pe criterii de calitate si testare prealabila, de la furnizori diversi, dar pentru care nu poate fi considerat responsabil.

  Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor Termenilor si conditiilor in ceea ce priveste comanda, realizarea, personalizarea, livrarea si in limita stocului disponibil (daca este cazul) si a disponibilitatii de realizare.
  Unele dintre lucrari pot contine reproduceri de imagini/fotografii preluate de pe stocuri free de imagini/fotografii pentru care au fost achizitionate drepturi de autor/orice alte imagini, fotografii si ilustrari prelucrate, editate sau reinterpretate.

  Trebuie sa stii ca imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu/prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in ceea ce priveste culorile, nuantele, anumite elemente de textura, avand in vedere ca sunt lucrate manual in mod individual si nu printr-un proces tehnologic de productie in masa si tinand cont de setarile display-ului pe care sunt vizualizate. Totodata, avand in vedere ca materialele si accesoriile utilizate in realizarea produselor sunt achizitionate de la terti, in cazul in care un anumit element al produsului nu se mai afla in stocul furnizorului, Rodion butic se obliga sa te instiinteze, sa iti propuna si sa stabileasca de comun acord cu tine o alternativa, in timp util.

  Rodion butic isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
 • Informatii Vanzator

  Date de contact:
  [email protected]
  0751818556
 • Rodionbutic a deschis magazinul Breslo pe 11.12.2015.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 04.06.2022