Bine aţi venit! Nu ezitati sa ma contactati si pentru comenzi personalizate.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 10 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  În Bucureşti ne putem întâlni.

  În alte oraşe, livrarea se face prin serviciile Poştei Române. La costul produsului se va adăuga o taxa de transport şi ambalare, specificată în descrierea fiecăruia, la rubrica "livrarea produsului".
  În Bucureşti ne putem întâlni.

  Altfel, în avans, prin transfer într-un cont la banca Raiffeisen, pe care vi-l voi comunica după confirmarea comenzii.
 • Rambursari si Schimburi

  - Produsele se pot restitui sau schimba doar dacă nu corespund cu descrierea, sau dacă au defecte ce nu se pot observa în fotografii.

  - Dacă obiectul a fost totuşi deteriorat, din cauza manevrării necorespunzătoare sau a altor cauze ce nu ţin de mine, vă rog contactaţi-mă, şi vom încerca să îl reparăm.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Rostogol. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  - Fiecare comandă va fi însoţită de un mic cadou.

  - Culorile produsului dorit pot varia uşor în funcţie de setările fiecărui monitor.

  - Produsele intră în categoria "obiecte fragile", şi trebuie manevrate ca atare.
 • Informatii Vanzator

 • Rostogol a deschis magazinul Breslo pe 25.08.2010.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 27.07.2011