Bijuterii fantezie, picturi, desene, decorațiuni... iată micile mele plăceri de fiecare zi.

Pentru comenzi mai mari de 69 de lei fără taxele poștale, vă puteți alege un cadou din categoria corespunzătoare a magazinului (www.breslo.ro/Sertarul.cu.Surprize/shop/category/cadouri-pentru-comenzi-66460).
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Curierat - cititi Politica magazinului pentru detalii: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  1. Prin serviciul de coletărie neprioritară al Poștei Române;
  2. Prin Prioripost;
  3. Dacă preferați un serviciu de curierat, rămâne să mă anunțați și să convenim asupra unuia dintre operatori, iar tariful va fi calculat în funcție de sumele percepute de acesta.
  Specificați modalitatea de livrare în mesajul către vânzător înainte de a finaliza comanda.
  Nu fac trimiteri la post restant și prin curier decât cu plata înainte.

  După realizarea comenzii, vă voi trimite pe mesageria Breslo un mail de confirmare a înregistrării acesteia și a datelor personale și adresei de livrare furnizate, împreună cu costul livrării dacă ați optat pentru altă modalitate de livrare decât serviciile Poștei Române enumerate la punctele 1 și 2. Livrarea nu va fi efectuată înainte ca suma să fi ajuns în contul meu.

  Pentru comenzile cu plata la livrare, În cazul în care nu răspundeți la mesajul de confirmare în termen de 7 zile calendaristice, consider comanda anulată.
  Nu există o comandă minimă atâta vreme cât cumpărătorul este de acord să suporte costul taxelor de livrare.
  Plata se face în avans, prin transfer bancar sau Paypal. Tarifele de livrare sunt diferite, în funcție de modalitatea aleasă (consultați sectiunea "Livrare").
  Plata la livrare este acceptată DOAR în cazul membrilor comunității Breslo care au feedback exclusiv pozitiv și aceasta pentru un număr de cel puțin 3 comenzi.
 • Rambursari si Schimburi

  Dacă doriți să returnați obiectul primit, vă rog să mă anunțați înainte pe mesageria Breslo (în maxim 14 zile de la data primirii coletului). Returnarea produselor se poate face în termen de alte 14 zile calendaristice de la data la care îmi comunicați intenția de a returna produsele (pe toate sau unul/unele dintre ele) pe cheltuiala dumneavoastră, dar doar în condițiile în care produsul se află în aceeași stare ca la expediere (fără urme de lovituri, ciobituri, zgârieturi, semne de purtare sau orice alte semne de uzură). Rambursarea sumei plătite de cumpărător (inclusiv a taxelor de expediere înregistrate în momentul plasării comenzii dacă se restituie integral comanda) se face doar după recepționarea și verificarea stării produsului. Dacă starea nu corespunde cu cea inițială (atenție la condițiile de reambalare!), coletul va fi returnat cumpărătorului, iar suma nu va fi rambursată.

  Schimburi nu am cum să fac, deoarece obiectele sunt unicat. Puteți returna obiectul pe care doriți să-l schimbați și să comandați unul nou din magazinul meu.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Sertarul.cu.Surprize. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Obiectele din acest magazin nu sunt jucării. Nu le lăsați la îndemâna copiilor, deoarece există pericolul de inhalare, înghițire sau accidentare (în urma deteriorării obiectelor: înțepături, tăieturi, etc).

  Orice nelămuriri, întrebări, cazuri excepționale și situații speciale pot fi discutate pe mesageria Breslo înainte sau după efectuarea unei comenzi.

  Culorile pot fi ușor diferite, datorită diferențelor de setări de la monitor la monitor.

  Important!
  Spre deosebire de metalele și pietrele prețioase, metalele comune (suflate cu aur sau argint) și pietrele semiprețioase (inclusiv perlele de cultură) nici nu sunt ștanțate, nici nu vin cu certificate de autenticitate. Achiziționarea lor (fie ca materie primă, fie în produse finite) se face pe baza bunei-credințe (atât a mea, în momentul cumpărării de la furnizor, cât și a cumpărătorului - că înscriu în fișa produsului materialele numite corespunzător).

  Nu îmi asum responsabilitatea pentru:
  - defecțiunile de orice natură datorate folosirii necorespunzătoare a produselor;
  - livrarea întârziată cauzată de serviciul de livrare folosit.

  Vă mulțumesc pentru vizită!
 • Informatii Vanzator

  Organizare juridică: PFA, date exacte furnizate pe factură.
 • Sertarul.cu.Surprize a deschis magazinul Breslo pe 09.07.2014.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 23.02.2022