Bine ai venit in magazinul meu!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Curier rapid: de la 10 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal
  Revolut

  Livrarea se efectueaza prin: Posta Romana / Fan Courier / Predare personala in Bucuresti (metrou piata Gorjului sau B-dul Timisoara Frigocom)

  Pentru livrarea prin curier se percepe o taxa de 1 leu/km, atunci cand adresa de livrare este in afara ariei de acoperire a curierilor. Acest aspect se va comunica inainte de expedierea coletului.
  Metodele de plata: ING / Revolut / PayPal
 • Rambursari si Schimburi

  Se accepta ramburs produsele carTermenul de retur este de 14 zile lucratoaree nu au fost desigilate, care nu prezinta urme de folosire
  Plata returului se face de catre cumparator
  Schimbul unui produs se efectueaza atunci cand produsul prezinta defecte majore. Daca produsul nu mai este pe stoc, se ramburseaza banii

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

  Dulgheriu Denisa
  [email protected]
  0732380234
 • ShopForHandmade a deschis magazinul Breslo pe 29.05.2022.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 14.09.2023