Bijuterii deosebite pentru ocazii speciale - clasic si new age pentru femei cu personalitate si stil , care au patruns tainele misterioaselor cristale, pietre semipretioase si perle de cultura , naturale , benefice prin transmisia energetica , karma si spirit.
Iubesc Cristalele, Pietrele Semipretioase, Perlele....
De multi ani studiez tainele lor, privind stocarea de energie, terapia, contactele interumane si intergalactice.Cred foarte mult in puterea lor de vindecare a trupului si tamaduire a sufletului.
Va invit in lumea mea miraculoasa, pentru a fuziona spiritul cu materia si a va bucura de "transmisia cristalina ".
Piesele prezentate sunt expuse in detaliu si pe www.vyoletta.ro
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Fan Courier: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Dupa plasarea comenzii pe Breslo va voi solicita o confirmare care trebuie sa fie activata in maxim 48 de ore altfel voi considera ca nu mai sunteti interesati.
  In maxim 24 ore de la primirea confirmarii vom expedia coletul, va rog sa transmiteti corect datele personale pentru a nu intampina probleme cu livrarea.
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile, fara invocarea unui motiv.
  Se ramburseaza integral suma platita pe produse+transport in max 30 de zile , cu , obligatia cumparatorului sa plateasca doar cheltuielile directe de returnare a produselor.

  In sensul unei comunicari corecte si favorizante ambelor parti , va rog insistent sa priviti cu atentie produsele , sa cereti detaliile care va intereseaza prin Mesaje Breslo sau telefonic si apoi sa luati o hotarare ferma pentru a comanda.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Comunicarea se va efectua prin mesageria Breslo.
  Folosesc pietre naturale si accesorii care au calitatile declarate de catre furnizori, nu imi asum responsabilitati pentru garantarea autenticitatii acestora.
  Fotografiile nu sunt executate de catre profesionisti dar sper ca reflecta corect calitatile materialelor folosite si prin tehnica personala abordata produsul finit - bijuteria.
 • Informatii Vanzator

 • VYOLETTA a deschis magazinul Breslo pe 01.12.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 08.07.2017