Bijuterii deosebite pentru ocazii speciale - clasic si new age pentru femei cu personalitate si stil , care au patruns tainele misterioaselor cristale, pietre semipretioase si perle de cultura , naturale , benefice prin transmisia energetica , karma si spirit.
Iubesc Cristalele, Pietrele Semipretioase, Perlele....
De multi ani studiez tainele lor, privind stocarea de energie, terapia, contactele interumane si intergalactice.Cred foarte mult in puterea lor de vindecare a trupului si tamaduire a sufletului.
Va invit in lumea mea miraculoasa, pentru a fuziona spiritul cu materia si a va bucura de "transmisia cristalina ".
Piesele prezentate sunt expuse in detaliu si pe www.vyoletta.ro
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Fan Courier: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  Dupa plasarea comenzii pe Breslo va voi solicita o confirmare care trebuie sa fie activata in maxim 48 de ore altfel voi considera ca nu mai sunteti interesati.
  In maxim 24 ore de la primirea confirmarii vom expedia coletul, va rog sa transmiteti corect datele personale pentru a nu intampina probleme cu livrarea.
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile, fara invocarea unui motiv.
  Se ramburseaza integral suma platita pe produse+transport in max 30 de zile , cu , obligatia cumparatorului sa plateasca doar cheltuielile directe de returnare a produselor.

  In sensul unei comunicari corecte si favorizante ambelor parti , va rog insistent sa priviti cu atentie produsele , sa cereti detaliile care va intereseaza prin Mesaje Breslo sau telefonic si apoi sa luati o hotarare ferma pentru a comanda.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul VYOLETTA. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Comunicarea se va efectua prin mesageria Breslo.
  Folosesc pietre naturale si accesorii care au calitatile declarate de catre furnizori, nu imi asum responsabilitati pentru garantarea autenticitatii acestora.
  Fotografiile nu sunt executate de catre profesionisti dar sper ca reflecta corect calitatile materialelor folosite si prin tehnica personala abordata produsul finit - bijuteria.
 • Informatii Vanzator

 • VYOLETTA a deschis magazinul Breslo pe 01.12.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 08.07.2017