Site: www.ZenaDesign.ro
Blog: http://soutachedesign.wordpress.com

Realizam bijuterii din pietre semipretioase utilizand tehnica soutache. Aceste bijuterii sunt spectaculoase, realizate
cu o atentie deosebita pentru detalii. Orice tinuta poate fi intregita cu un colier soutache!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 6 LEI
  Curie Rapid: de la 22 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  Livrarea - prin Posta romana (sistem ramburs sau transfer bancar) - trebuie sa va deplasati la Posta sa ridicati si sa platiti coletul.

  Livrarea prin Curier Rapid - (transfer bancar) coletul este adus acasa la Dumneavoastra. In acest caz trebuie sa imi transmiteti si un numar de telefon.
  Plata se face in sistem ramburs daca doriti sa va transmit pachetul prin Posta romana, prin transfer bancar, caz in care va voi transmite prin e-mail datele mele sau Pay-Pall.
 • Rambursari si Schimburi

  Daca produsul nu raspunde asteptarilor Dumneavoastra puteti sa mi-l restituiti in termen de 14 zile de la primirea lui.

  O sa va rog sa imi lasati un mesaj, iar eu va restitui pretul produsului la receptionarea lui.
  Costul de transport pentru restituire trebuie sa il platiti Dumneavoastra.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul ZenaDesign. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

  S.C. Zena si Ioana Design S.R.L
  Oradea, Bihor,
  Cuza Voda nr.18
  CUI 36862368
  J5/2231/2016
  Cont: Banca Transilvania, Sucursala Oradea
  RO62BTRLRONCRT0377889201
  Oradea, Bihor, Romania
  e-mail: [email protected]
 • ZenaDesign a deschis magazinul Breslo pe 16.05.2014.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 05.03.2017