Bijuterii și accesorii handmade deosebite.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Fan Curier (fara kilometri suplimentari): de la 0 LEI
  Sameday: de la 0 LEI
  Posta Romana, comenzi externe UE: 69 LEI
  Easybox Sameday: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  In cazul comenzilor cu livrare prin curier in localitati situate in afara ariei de acoperire a firmei de curierat, la taxa de livrare setata automat se vor adauga taxele calcuate defirma de curierat pentru numarul de km exteriori. Va rog sa intelegeti ca aceste sume sunt calculate si incasate de la vanzator de catre firmele de curierat si sunt uneori mai mari decat valoarea produselor comandate. Cuantumul final al taxei de livrare va va fi comunicata prin mesagerie, inainte de expedierea comenzii. Daca nu sunteti de acord cu sumele astfel calculate, puteti solicita expedierea prin posta. In caz contrar, comanda va fi anulata.
  Va multumesc pentru intelegere!.
  Comenzile lansate sambata și duminica vor fi expediate lunea.
  Comenzile neridicate de cumparator si returnate de firma de curierat sau Posta nu vor fi retrimise in sistem ramburs, vanzatorul rezervandu-si dreptul de a nu retrimite comanda decat dupa achitarea in cont a pretului produsului comandat, a taxelor de livrare si de magazinaj generate de retur, la care se adauga o noua taxa de livrare pentru noua expeditie. Cumparatorul aflat in aceasta situatie pierde beneficiul diverseor reduceri aplicate de magazin taxelor de livrare.
  Va multumesc pentru vizita si va doresc in continuare o zi placuta.
  Plata se face in sistem ramburs prin Posta Romana, in avans prin PayPal sau prin transfer bancar.
  Pentru clienții cu feedback negativ motivat de neridicate comenzilor, nu expediez decât cu plata in avans.
  Comenzile externe se onoreaza numai cu plata in avans in sistem PayPal sau platite in cont, indiferent de valoarea acestora. Expeditile externe se fac prin Posta Romana, in regim de coletarie internationala cu tracking number.
 • Rambursari si Schimburi

  Restituiri, Returururi şi Schimburi
  Produsul cumpărat poate fi restituit în termen de 14 zile lucratoare de la primire.
  Vă rog să-mi aduceţi la cunoştinţă printr-un mesaj prin mesageria Breslo intenţia de returnare a produsului.
  Produsul cumpărat trebuie returnat intact şi în ambalajul original.
  La returnarea produsului, taxele de transport sunt in sarcina cumpărătorului. Magazinul NU ofera retur gratuit!
  In termen de 5 zile lucratoare de la primirea produsului vanzatorul va înapoia cumparatorului pretul produsului prin transfer bancar. In acest scop, cumparatorul va notifica vanzatorului numarul de cont in care urmeaza sa faca plata.
  Va rog sa tineti cont de faptul ca magazinul este administrat de o societate comerciala, c/val produselor achizitionate intra in contul acesteia, astfel ca in cazul in care doriti sa returnati produsul achizitionat, nu este posibila restituirea pretului in alta modalitate decat intr-un cont bancar.
  Magazinul isi rezerva dreptul de a solicita exlcusiv plata in avans in cont pentru comenzile lansate de cumparatorii cu istoric de comenzi neridicate/refuzate.
  Magazinul nu accepta rezervări decât cu plata in avans a produselor și numai pentru clienții care au istoric de cumparaturi fără incidente (colete neridicate sau razgandiri după ce produsul a fost rezervat o lunga perioada de timp).
  Schimburile nu sunt acceptate decat in intervalul de 14 zile permis pentru returnarea produselor cumparate si cu conditia ca produsul ce se doreste a fi schimbat sa ajunga inapoi la vanzator in starea in care a fost cumparat.
  Nu se accepta schimburi sau returnari pentru produsele executate la comanda (comenzi personalizate).

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul abysor. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Magazinul ofera reduceri in raport de valoarea comenzii:
  - de la 500 la 700 lei, exclus taxe livrare - 7%
  - de la 701 la - 999 lei, exclus taxe de livrare - 10%
  - de la 1000 lei la 1999 lei, exclus taxe livrare - 12%
  - peste 2000 lei, exclus taxe livrare - 15%
  Aceste reduceri nu se aplica in perioada campaniilor de reducere organizate de Breslo, cand se va aplica doar reducerea afisata in magazin pentru acea perioada.

  Fotografiile sunt realizate cu un obiectiv macro, de aceea va recomand să cititi cu atenție dimensiunile produsului.
  Inainte de a lansa o comanda, vă recomand insistent sa vă masurati circumferinta gatului sau a mâinii, Unele produse pot fi modificate ca sa se potriveasca masurilor dvs. Este suficient sa ma contactati pe mesageria Breslo pentru a sti daca produsul poate fi modificat, iar daca acest lucru este posibil, dupa lansarea comenzii, voi proceda la ajustarea lui. Vă rog sa întelegeți ca nu modific dimensiunile unui produs fara a fi inregistrata comanda, intrucat modificarea presupune, de cele mai multe ori, refacerea produsului cu inlocuirea tuturor accesoriilor tehnice ( sarma siliconata sau gută, zale, crimpi, cover-crimp etc).
  Brățările si inelele din rășină sunt realizate în mulaje de cauciuc siliconic. Descrierea fiecarui produs contine informatii cu privire la dimensiunile acestuia.
  Cum poți afla daca aceste dimensiuni ți se potrivesc?
  Strânge mâna cât mai mult cu putință, împreunând degetul mare cu cel mic.Folosește un metru de croitorie și măsoară-te în punctul cel mai lat. Împarte cifra astfel obținută la valoarea lui pi (3.1416). De exemplu, dacă circumferinta măsurată este 21 cm, diametrul va fi 21:3.1416= 6.6 cm
 • Informatii Vanzator

  SC PHARMINGENIA SRL
  Cod fiscal RO28508972
  Sediul sos. Colentina 39,bl. R14, ap. 71
  Sect.2 Bucuresti
  email: [email protected]
 • abysor a deschis magazinul Breslo pe 31.10.2013.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 12.11.2023