de toate pentru toate gusturile...
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 12 LEI
  curier rapid: 25 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  Livrarea produsului se face cât mai repede posibil dupa confirmarea comenzii (2-3 zile). Va voi trimite un mail de confirmare a comenzii si voi expedia coletul dupa ce am primit raspuns din partea Dvs.
  Va voi trimite si un mail in ziua in care am expediat coletul ca sa puteti eventual si Dvs sa urmariti când soseste. Nu intotdeauna Posta Romana functioneaza asa cum ne-am astepta.
  Alte modalitati de livrare: prin curier rapid
  Doresc sa lasati si un feedback pe Breslo
  Plata se face la primirea coletului prin ramburs.
  La pretul produselor se adauga o taxa de expeditie de 12 ron.
  Comenzile in valoare de 200 lei si peste,beneficiaza de transport gratuit la expedierea prin posta romana.
  Pentru comenzile livrate prin curier rapid,taxa de expediere incepe de la 25 lei/colet.
 • Rambursari si Schimburi

  Incerc ca produsele sa aiba descrieri cât mai exacte si poze relevante, dar in cazul in care nu este exact ce v-ati asteptat puteti sa-l returnati.
  Pentru a evita astfel de situatii va rog nu ezitati ca inainte sa va expediez produsul sa-mi puneti intrebari despre tot ce credeti ca este important.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul andugeo. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • andugeo a deschis magazinul Breslo pe 20.07.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 29.07.2020